Nu då??

Pga min förkylning, så har jag ju mest suttit inne nu i denna värme, men i går så gick jag ut och satte mej å prata lite på gården..

Sen igår kväll, så skulle vi ner och grilla på prästryggen, men det fanns inget galler till grillen Hmm så då åkte vi till Mariedal istället.

Fick veta nu på morgonen av Lena att grabbarna ska ha 1000 kr med sej till Danmark, de va lagom tycker jag..

Jaha ja ännu en varm dag då, men jag klagar inte, härligt med sommar äntligen..

På Torsdag ska jag, Carin och Karin åka ut till Marieberg, ska köpa presenter till Jimmie och Jennie..

Bye bye

Oj !!!

Ja det var ju lite snopet, att Michael Jacksson dött, alltså JAG var väl inget större fan av honom, men inte önska jag livet ur han inte.

Nåja Jag har fortfarande ont i halsen har dessutom skallebang idag, mindre kul att vakna med det..

Ikväll är det föräldrarmöte med fotbollen, får se om jag pallar att gå dit..

Kim, Jimmie, Carin, Karin, John och Frida ska iväg och paddla kanot ikväll, från prästryggen till Nora..

Det är lika varmt ich härligt ute idag, synd bara att man ä'r så förkyld, jag har absolut ingen lust att gå ut å sätta mej i denna värme då inte...

Nä nu ska jag betala räkningar, bye bye


Ska man som

Förälder behöva ta hur mycket skit som helst från ens barn? Ska man hela tiden godta en ursäkt, som kommer gång på gång? JAG blir  hela tiden beskylld för att inte älska alla mina 3 barn lika mycket, vad krävs för att även hon ska fatta, att jag älskar alla 3 lika mycket... Måste jag hålla med henne hela tiden, även om jag då ljuger? Och inte kan stå för det? Är det inte bättre att säga som man tycker direkt? Eller ska jag ljuga å bara hålla med??

Ett exempel, jag har fått ovett idag via en blogg, att jag inte talat om när Jimmie och Kim har match, men herregud, hon har ALDRIG förut varit intresserad av de, så varför NU plötsligt då?? Varför skulle det vara mitt fel?? Fattar inte..

Nä jag pallar inte mer...


Tvätta

Ida igen :o) det tar aldrig slut...

Jag är fortfarande jävligt förkyld, och börjar få ont i halsen nu. Så jäkla jobbigt nu när det är varmt ute, Hmmm känns som om jag sagt de förut :o)

Igår blev jag riktigt arg på en nära släkting, kanske dax att den släktingen inser nu att hon/han har FEL. och dax att växa upp, DU kan inte alltid ha rätt, tyvärr så är det så. Inse att det är DU som agerar fel.. Om du gör det, så blir allt bra till slut.. Inte ofta jag slänger på telefonen i örat på nån, men igår gjorde jag det..

Maritas mamma och Kent ska flytta till Frövi nu, så Peter och Lena kom till byn med ett flyttlass igår, och de ska köra mer idag, usch i denna värme..

Och imorgon är det föräldrar-möte i klubbstugan, de ska visst grillas efteråt, men de skiter jag i.. Jag går på mötet (om jag orkar) men grilla hoppar jag..

Bye bye

Gaaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!

Fan alltså, att bli så förkyld NU!! När värmen kommit, inte alls nå kul..

Jaha vad har hänt sen sist?? inte ett smack, knappt varit utanför dörren,.  Så nu vet ni de, så nu går jag igen.. Återkommer OM de händer nå kul..


Bye bye

Söndag

Och snart är det ny vecka.
För min del blev midsommar en VÄLDIGT lugn helg, jag satt hemma och ugglade, alla andra hade planer utom jag då.
Vädret har ju inte varit nå bra, mest bara regn, utom idag då, nu skiner solen, :o) 


Igår var jag med ungdomarna en stund och grillade ute i Rabostan, skönt att komm hemifrån en stund.

På midsommar-afton så skulle Jimmie och Kim på maskerad, Jimmie hade min gula sommarklänning, han såg verkligen ut som en tjej, för Tom`s tjej fixade med smink och hår på honom.. Kim lånade Calessons "häx" dräkt, svarta ögonlock och svarta läppar, kära nån, John kom farande hit i bygg-kläder, näää så fick det inte vara, så han fick ta på sej spets-sovkläder, så han blev en tjej han me :o)

Idag då, jo jag är snorig som FAAAN IGEN!!! skit...

jaja såär det, Bye bye


Hoppsan

Va dagarna rusar iväg, redan Onsdag idag, Och jag ska tvätta i em.

Nu på fm tänkte jag gå till Jane å fika en sväng, de va länge sen jag var där nu..


Igår var jag i Fellingsbro på fotboll, Jimmie spelade och de vann med 3-0 mot Nora/Pershyttan.. Det blev lite pinsamt när jag kom dit, för jag betalde ju, såklart 40 kr, men när jag kom innanför grindarna så ropade jimmie att jag skulle gå tillbaka till entrekuren å tala om att jag hette Maria så skulle jag få pengarna tillbaka, HAHA inte tordes jag de. Så Jimmies tränare gick å hämtade pengarna HAHA vilken fegis va?

Har funderat lite på vad man ska hitta på på midsommar och har inte kommit på nå att göra. Men men vad är väl en bal på slottet...

Nä ska fortsätta dricka mitt kaffe nu  Bye bye

Måndag

Och tråkväder, kan det inte bli lite sol nu??

Kim börjar sitt sommarjobb idag, han ska vara på Prästryggen. Nice
Va ska jag hitta på då? jo jag ska nog försöka städa lite, rensade kylskåpet igår, DET va välbehövligt..

Jag ska försöka få ordning på mitt rum, tror en tromb farit fram där..
I Lördags så bjöd Jimmie på mat, gratäng, lövbiff och sallad, och till efterätt blev det glass, maräng och kolasås...

Nä jag har inte nå att skriva om, så nu går jag.. Bye bye

Studenten

Nu har  Jimmie (Lillen) tagit studenten. HURRA HURRA HURRA


Skolavslutning


Tvätta

Japp idag är det dax igen då, ska tvätta, blir första gången jag får prova den nya manskinen där nere..

Nu sitter jag å väntar på att Kim ska höra av sej, det ska vara tävlingar på Fröjevi är det meningen, men det blir kanske inställt pga vädret. Jag tänker gå ner och kolla OM de nu blir nå av.

Igår så blev det äntligen städat här, damma, dammsög och torkade golv. Men sen räcker det att man lagar mat, så ser de stökigt ut igen..

Igår kväll kom Kim, Carina, Karin och Maja hit en sväng, de blev prat om både det ena och det andra, trevligt..Även Jimmie var hit.

Men innan de kom, så var Jane här och fikade, de va länge sen som hon va hit...

Imorgon är det skolavslutning, kl 16,00 ska vi vara i kyrkan i Fellingsbro..

När Carin, Kim, Karin och Maja hade åkt, ja DÅ kom jag på att jag inte bjöd på kaffe, men va faaaaan då HAHAA  Jaja så kan de gå..


Tisdag redan

Dagarna bara rasslar iväg.
Igår var jag barnvakt ett par timmar å David, Cicci hade typ sminkparty. De gick ju bra, David satt och kollade Cracy Frog på datorn och åt kakor :o)

Idag SKA jag ta tag i städningen här hemma, börjar bli dax för de, ser ut som om en tromb farit fram här..

Om solen fortsätter skina så ska jag nog gå ut å sätta mej en stund sen, EFTER städningen. Jaha ja så ska min dag bli, en helt vanlig dag alltså..

Jaja återkommer bye bye

2 Nätter

Har jag fått sova nu, känns riktigt bra...

Jag berättade ju förra veckan att min hylla med skivor och filmer välte, Igår när jag å Kim skulle äta, så valde vi att sitta i tv-rummet, när vi satt oss, så rasslade de till i köket.
Jag reste mej å gick å kollade, men såg först inte vad de var som låtit, förrens jag vände mej om, då såg jag att en av tavelhyllorna i köket tippat, så bilderna på ungarna ramlade ner, börjar fundera på om de spökar här :o)

Igår kväll var vi bjudna till Gyttorp på lite grillat, Niklas bor där, han som Jennie är ihop me.. de va trevligt, Fast du Niklas, nästa gång, HA INTE SÅ BRÅTTOM ATT LÄGGA PÅ KÖTTET, ojoj de va kolbitar :o)  Det var jag Jimmie å Kim som var dit, det kom 3 till som var kompisar till Niklas å jennie.. Jag drack föresten 2 st lakrits-shots mums :o)

Idag hade jag sovmorgon, vakna inte förrens ca 09,05 ujuj länge sen jag sov så länge :o)

Har inte hänt så mycke här, men vill desto mer, vill tex ha en ny soffa, är så trött på den här nu..

Nej nu går jag bye bye


Bilder

Till Karin..

Nja nä jag lägger inte ut bilder på mitt hem, i allafall inte nu.  Och städar gör jag typ en gång i veckan, som så många andra :o) Men ett fint hem, näää :o) fast visst har det blivit bättre än när jag flyttade in här. Visst kan de verka som om jag har ett JÄTTE fint hem, men så är det inte, har gamla tråkiga möbler, som är lite skamfilade, men jag försöker göra det bästa av det..

Jo jag är arbetslös, så det händer inte mycke här på dagarna. En sak jag gör VARJE dag är, att jag kollar efter jobb, det är kanske inte nå jag upplyst nån om, men så är det, sitter å kollar på bla AFs sida.

Jag tror att för de som inte känner mej, så är min blogg ganska så tråkig, samma sak varje dag typ..

Onsdag idag då, och har tvättstugan kl  16,00-21,00

Jovisst ja, igår flyttade min nya granne in, en trevlig prick, han var till å me här å ringde på för att presentera sej, DET är väl inte vanligt att folk gör va?? Eller?

TROR jag ska ringa Dr idag, så jag får nåt för min hosta, har inte fått sova nu på SÅÅÅ många nätter, så jag är ganska så slut nu. Nä Uj va mycke jag skrivit nu, de får räcka.. Bye bye

Tisdag redan

Igår så sken solen som attans och varmt var det, men idag då regnar de, de skiftar fort i vädret..

Nåja vad hände igår då? Nja inte mycke, eftersom jag hostar nätterna genom, så försökte jag vila mest hela dagen igår, men blev hela tiden avbruten.

Nu sitter jag å dricker kaffe och försöker samla kraft för att hoppa in i duschen,  snackar lite me  Marita på msn me, tor min värsta natt varit nu, för inatt har jag inte sovit mycket inte, jag hoppas de var kulmen på min jävla hosta, tycker det räcker nu..


jag blev klippt igår kväll, så nu är det mer uppklippt, även Kim blev klippt :o) Tack Frida för det.. Nackdelen me att klippa upp håret är att de blir så jäkla vågigt, så det är tur man har platt-tång :o)

Idag vet jag inte än vad som ska hända, återstår att se..

Bye bye

RSS 2.0