Söndag

Och Midsommar är över. Men jag hade i allafall trevligt. Jag var hos Johan och Emelie i huset, vi grillade å hade så trevligt. Det var jag, Emelie, Johan, Kim och Ingemar. Senare kom det några kompisar till Johan å Emelie. Jag gick hem typ vid 23,30 tror jag.

Igår var det en slappar dag hela dagen, skönt...   Idag ska jag ta i tu med min disk och skulle behöva tvätta lite med..  Sen får vi se vad som sker. Ha en bra dag...

Lördag

Lördag idag då, och det var länge sen jag skrev här. Men jag tycker inte det händer så mycke att skriva om.

Men I Torsdags var jag på efterkoll på kirurgen på USÖ. Hade då gått ner 21 kg och minskat 15 cm i midjan. :o) Såååå nice..

Träffade ju Åsa med, hon opererade magen samma dag som jag.. så kul...vi var iväg å fikade med Åsa och hennes son vid Ö&B Annica var med..

Oj höll ju på att glömma att mitt kaffe är klart, så nu ska jag dricka det..  Bye bye

Nu är det Lördag igen...

Har varit så trött idag, Lill var ju här igår kväll. Hon kom ca 19,00 och vips så var kl 01,30 å dax för henne att åka hem, Men jösses va klockan går fort när man har trevligt :o) Jag säger som Lill, det är ju helt underbart att man kan träffa nån efter flera år, och ändå prata som om det var igår vi träffades    :o)

I Måndags så började jag ju jobba, har gått bra, fast jag är ju riktigt trött när jag kommer hem, inte så bra kanske att börja heltid direkt..

Jimmie och Verona är upp till Jämtlad, så jag har Dennis här, å Kim har hand om Bamse..

Idag på fm när jag gick från Ingemar efter att vi löst krysset, så blev jag fotograferad i smyg :o) Edde stog i Röda Korsets lokal å tog kort haha.. Man går inte säker nånstans....

RSS 2.0