DANIEL

Hmmm här ska vi inte låssas nå :o) 

Hänt idag då? Hmmm Nja Marita va här å fikade på morgonen, det var ett tag sen nu, Ville bjuda på antingen ost-fralla eller fika-bröd, men se de döög inte åt fröken, förrens vi i stort sätt fikat klart, DÅ såg hon vad det var för fika brod  HAHA..

Cicci dök upp på em å drack kaffe, alltid lika kul å trevligt när hon kommer.. Nu ikväll kom Verona, hon hade semla me sej, så vi fikade..Verona är ju inte här FÖR ofta, men dyker upp nån gång då å då :o) Bror var här me, men han tillhör ju nästan inventarierna HAHA

Kim är iväg å dansar, typ foxtrot å så till bandet Nova.. Kul ju..

Igår var Jennie å Tobbe  här, Jennie hade med sej en semla då, med pistage i MUMS *L*  Emelie kom upp hit när det var sängdax så både hon å jag bara satt å gäspa...

Nehee nu ska jag gå igen BYE BYE



Söndag nu då..

Läste nu på morgonen att Frida utmanat mej.

1. Fyra tv program jag brukar se på:
CSI, CSI NY, CSI LA, The Mentalist
2. Fyra saker som jag gjorde igår: Fick paket, åt tårta, kollade på Tv, gick och lade mej.
3. Fyra saker jag längtar till: Sommar, Ett speciellt brev, Få ett jobb, Slippa allt ont i kroppen.
4. Fyra saker som står på min önskelista: En bra mobil, Det där brevet jag tala om, Igen att slippa allt ont i kroppen.
5. Fyra saker jag tycker om att göra: Läsa bloggar, träffa ruggan å dricka kaffe å snacka lite, kolla skidor på TV, umgås med alla mina vänner.
6. Fyra saker jag avskyr:  Falskhet, otrohet, Fiskbullar, att sova för länge på morgonen.
7. Fyra saker jag åt igår: Kalopps (rester) , Tårta, ostkrokar, After Eight, drömmar.
8. Fyra bloggar jag utmanar: Daniel, Verona, Jimmie, Jenne .


Så nu var jag klar me det, Jo jag fyllde igår, fick många fina blommor och så lite godis, Hmmm som om JAG behöver det HAHA,, men men.. :o)  Fick ett gäng glas av Jennie med...

Idag vet jag inte vad som händer, ska snart kolla på skidor på TV i allafall..Jag får väl återkomma sen... Bye bye

Inte Fredag idag..

Hmmm Jag har haft Fredag nu på morgonen, men sen kom jag på att det bara är Torsdag :o)

Jaha vad har hänt då? Nja inte mycke, som vanligt..

Igår var jag ner till Distrikten för sista gången. (hoppas jag)  Det har läkt ihop nu, skönt de, så man slipper löpa där.
När jag kom därifrån, så knallade jag upp till Marita, men där va de låst, så jag gick hem, Hmmm hon va visst bara i duschen, så jag gick dit igen då.

Cicci kom upp på lite kaffe en sväng, å John var här ett tag me...

Till midda igår blev det kyckling-gryta mmmmums :o)  så det ska vi äta idag me, för det blev så mycke mat, dumt att kasta..

Nehe nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, men hörrni vi hörs BYE!!!   *vinkar*

Sportlov

Jahaja nu är det sportlov, men som vanligt så händer det inte nå här.
Igår var jag till nisses med Cicci, kul för det var verkligen länge sen jag var där.. Köpte lite krafs bara..
Sen var jag hem till Cicci å klädde henns bänk, blev skitbra..

Kim sov bort hela dagen, å vaknade igår kväll kl 22,30 ca, Hmmmmm

Undrar hur länge han ska sova idag....  Jag vill åka till IKEA... NU!!!

Ännu en dag i paradiset, Hmm

Börjar med gårdagen, Gullmarie ringde mej å fråga om jag ville med hem till Lill, Och det ville jag, så lite efter kl 14,00 så kom hon och hämtade mej.
Vi åkte till Linde först, för ett besök på bolaget, sen till Lill, Himla kul att komma hem till henne, det var ju inte igår direkt.. 

Väl hemma sen, så knata jag till ICA, där träffa jag Cicci å Emma, vi blev stående å snacka ett tag, när jag sen kom hem från ICA, då dammsög jag, men några tvättade golv blev det inte, jaja...

Cicci hörde av sej å ville ha kaffe, å de fick hon, sen kom Jennie å Tobbe me, Jennie hade semlor med sej, å det visste Jimmie, så han kom och åt det...

Sen gick jag, Cicci och Jimmie upp till han å kollade om han hade några bra filmer som Cicci kunde låna, hem igen sen, för Jennie å Tobbe var ju kvar.
De åkte hem typ vid 21,00.. Efter det så slappade jag bara, sen var det dax att sova.

Idag så skiner solen, det är så fint ute så. Men jag har inte en aning om vad jag ska hitta på idag, vi får väl se...

Jahaa.

Redan Torsdag, dagarna går så fort.  Igår hade jag tvättstuga, skönt att ha det gjort för den här gången..

De har ju inte hänt nå särskilt nu å ett tag, så jag har inte nå att skriva om direkt.. Nä jag kommer inte på nå att skriva om, så jag får återkomma.. Bye bye

Fotboll

I Fellingsbro hela dagen idag, Det var cup där, Jimmie spelade..
Det började lite kul måste jag säga, Vi klev in genom porten, där skulle vi betala, Jolle å kim var med, Jolle trevade efter pengar, han hade inga,, då frågade jag han som satt i "kassan" om inte skolungdomar gick in gratis, då frågade han hur gammal jolle va, ingen svarade, men så sa snubben att de fick gå för idag, HAHA Jolle blev skolungdom för en dag..

Nåja till matcherna då, Grönbo spelade så jäkla bra alltså, det var riktigt kul att titta. I Jimmies näst sista match så gjorde Jimmie mål. Jag Jolle å Kim ylade, för vi blev ju glada, sen ropade jag, Duktig MAMMAS POJKE!!! Då tyckte Kim att det fick vara nog å sa håll käften nu mamma HAHA.. kul..  Cupen slutade med att Grönbo vann finalspelet mot Fellingsbro, Det var Jimmies sista match med Grönbo, nu ska han börja spela för Fellingsbro..

Vi var hemma ca 17,00 då köpte vi pizza. Sen var jag över till Marita en sväng å drack lite kaffe.. Nu har jag kollat på Bones å så sitter jag här nu då..

Lite suddig bild, men det är den sista bilden med Jimmie å Grönbo, tagen efter deras seger..



Melodifestivalen

Kära nån, vilket skit, JAG tyckte det fanns en låt som va okej, å han hette Jonatan tror jag.. Men annars va de mest bara skit.. ujuj. Tycker jag ;o)


Om du tycker bilden är lite konstig, ja då är du väl inte nykter då :o)


Städat

Jahaja, Idag på morgonen var jag upp till Marita å drack kaffe innan det var dax för distrikten, det var länge sen jag var upp till henne så tidigt, tror det var i början av Dec..

När jag kom hem från Distr så började jag städa, det gick trögt, men till slut var jag i allafall klar. Skönt.

Jimmie dök upp på em, han skulle gå å handla, så jag följde me han, jag hade ju nästan slut på mjölk...

Nu har jag nyss duschat och gjort slingor, så jag är snart ljushårig igen, gud så skönt..

Får se på Söndag om jag åker me Jimmie till Fellingsbro, det är fotbolls-cup där, å Jimmie ska spela...

Nu ska jag glo på tv ett tag,, Bye bye  

Vad ser du i bilden??  :o)


Ojoj

Va jag nyser nu då..

Jaja. Igår var jag med Annica till Örebro en sväng, köpte lite kläder till fridas lilla ängel.  Och idag var jag med Annica till Linde, jag skulle in på F-kassan, för att fixa med bostadsbidrag.. Annica var med Mailn till ortopeden, när vi var klara så gick vi till 37-an å fika, då messade Marita å fråga om Andrea kunde åka me oss hem, såklart att hon kunde de, lilla hönan.. Haha

Sen nu på em så var jag me Verona hem, skull göra slingor på henne, mor å far kom dit å fikade å firade Elin, liiite sent, men men.  Jag åkte me dom hem sen, å jag hann bara hem, messade Jane, för hon hörde av sej när jag var hos Verona, så ville hon att jag skulle komma dit, å jag som tänkte börja städa här. Men det var kuligare att gå till Jane för jag visste att jag skulle få se Amber då HAHA SÅÅÅÅÅÅÅ söt, hon var ju så lik Johan. kära nån..

Jaja nu sitter jag här å blogga + att jag läst bloggar me...

Nehee bye bye

Tisdag

och möte kl 10,00 hos Ann-Britt idag, hon hade visst lite som hon tyckte vi skulle tala om.
Men det är ju skönt att komma hemifrån en stund..

Igår hade jag tvättstugan, jobbigt men skönt när det är klart. Annars hände det inte särskilt mycke igår, om det händer så mycke mer idag, det vet jag inte. Bye på ett tag...

NU Marita

Så bloggar jag :o)

Igår så var jag hemma hos syrran, vi åt plankstek och drack lite vin, men jag va så trött från kvällen före, så jag pallade inte att vara kvar så länge.
Men det blev några timmar i allafall. tror Cicci kom typ vid 22,20 å hämtade mej.. Strax innan jag åkte hem, så kom Hanna, Jerry, Nina och Jocke dit, dom har jag inte träffat på jättelänge. Roligast var ju såklart att träffa Hanna, även om jag nu träffa henne lite kort i Fredags, eftersom hon körde in mej å syrran till Linde då..

Idag har jag inte gjort nå just, en slappar dag. SKÖNT!!

RSS 2.0