31/1-09

Lördag idag då, å sista dagen på denna månad, fan så fort de går.

Igår var jag me syrran på Bistro efter en hel del tjat från, syrran, Cicci å Jimmie. Så mycke folk där, men kul. Träffade en arbetskamrat från borr, Yvette heter hon..

Haha så typiskt när JAG lämnar byn, ja då händer de grejer i Frövi ska jag säga, går inte in på detaljer...En händelserik kväll blev det..  :o)

Fredag idag då

Igår kväll så fick Frida ÄNTLIGEN sin bebis, det blev en lite flicka. Fasen va KUL!!! 

Idag på morgonen var jag å spolade skinkan igen *suck* undrar hur länge jag måste göra det.. Min sjukskrivning tar i allafall slut imorgon..

Har inga planer för kvällen, men imorgon ska jag hem till syrran, kul *L*

Jahaa nu vet jag inte va jag ska skriva mer, så jag kanske återkommer lite senare...

Jahajaa

Vet inte riktigt va jag ska skriva idag, det har ju liksom inte hänt nå just.

Jag tala me Magnus på MSN idag, DET va då länge sen jag gjorde, alltid lika trevligt. Elin å Dennis va här på em, de ville inte va på fritids.

Jag klippte Lisa me nu ikväll, hon ville klippa så hon fick lugg, å det passa hon i. Fast så tycker jag att nästan alla passar i lugg :o)

Å så undrar jag ju när Frida ska få föda,,Hmm

Han fattade inte

På julafton så talade ju Kim om för Peter att han inte ville ha nån julklapp av honom, eftersom han aldrig hör av sej, Så nu när Kim fyllde 16 år så hoppades manju att han skulle i allafall kunna ringa å säga grattis, men icke då. Peter hade sagt till Jennie att dög det inte på julafton så kan det vara, så  med andra ord, Peter kommer INTE att gratta Kim, men va faaaan, jag hade ju hoppas på att Peter skulle fattat att Kim vill höra av Peter lite då å då, men så tycker ju alltså inte han, SVIN....

Normalt

Så sitter jag jämt hemma, Men igår hade jag faktiskt planer för kvällen.

Jag var bjuden hem till Cicci på taccos, sen skulle vi göra slingor på henne,  Sen ringde syrran å tala om att hon fixat en som skulle köra mej hem till henne, sen en som skulle hämta mej, för hon skulle bjuda på plankstek å vin/öl. men som sagt jag hade ju planer, Så jäkla typiskt att sånt ska komma på tal samma dag..men jag kommer gärna en annan kväll på plankstek å vin, för jag har aldrig ätit de, Det var Jimmie som skulle köra dit mej å Tofflan som skulle hämta :o)

Nu hade jag ju ändå trevligt hos Cicci, fick lite baylis mint där me, mmmm de va gott...kul att inte behöva sitta hemma jämt.

Nu ska jag strax gå till Ingemar å lösa krysset, sen kommer Birgitta kl 11,00..Sen även Jennie å Tobbe...

16 år idag

Japp Kim fyller 16 år idag, jösses va tiden går fort. Vi hade lite kalas här igår för honom, så mor, far å Bjarne kom, Cicci å David å sen kom syrran å knottarna med. Det blir ett kalas på Lördag med, då kommer Jennie å Tobbe, Jennie har ju haft magsjuka, så henne ville vi inte ha hit då, även farmor kommer på Lördag..

Idag har vi  varit på möte på kommunen med hyresgästföreningen, de var fakiskt ganska trevligt, även om det kan låta tråkigt, men va tusan de bjöd på både macka å semla :o)

Annars har det inte hänt nå just, jag var över en sväng till Marita nu ikväll, för det hade gått en propp hos henne, så hon fick en av mej då, alltså att sätta i proppskåpet :o)

Länge sen jag la in musik, ska se om jag hittar nå bra...
Den här låten är jätte bra

Tjooo

Tisdag idag då, Var med Marita å Jane till Arboga, var typ sällskap åt dom, när de donade i deras pappas lägenhet..
Väl hemma i Frövi så gick jag å Marita å handlade, sen laga jag mat, åt slappade på soffan en stund, sen på möte kl 18,00 *pust* mycke på en gång :o)

Imorgon kommer Elin å Dennis efter fritids sen kommer Verona me för att fira kim, han fyller ju på Torsdag, men firar han lite imorrn. Mor å Far ska komma me å kanbske Cicci me..

Det är mycke denna vecka, Kim ska på Möta på Torsdag, å det ska jag me, fast vi ska inte på samma.. på Lördag kommer Jennie å Tobbe å Farmor för att fira kim.. Å Elin fyller på Lördag me. Å så fyller ju Tindra på torsdag, samma dag som Kim..

Ujuj

Idag har jag haft tvättstugan, mindre kul, men ett måste. Skönt att ha det gjort nu.. Så nu ska jag inte tvätta förrens den 25 Januari..

När jag väl var klar med tvätten så åt jag å Kim mat, som Kim fixat, Makaroner å prinskorv :o) Sen slappade jag på soffan, tills Cicci hörde av sej, hon ville komma upp en stund, å de gick ju bra. Så vi satt å drack kaffe å snackade bort lite tid. Trevligt.. När hon åkt så blev jag sittade vid datorn å kollade å lyssnade på musik på youtube..

Nu väntar jag på att det ska bli skidor på Tv. Haha jisses då...Ja det börjar nu kl 22,30 på kanal 1... Kul :o)  Bye bye


Jaha

Så var det Fredag igen då, jösses va veckan älgar på..
Idag har jag städat ÄNTLIGEN, och imorgon är det dax att tvätta... Det är ju mindre kul..

Syrran fråga nu ikväll om jag vill me till Arboga nästa Fredag, men vi får se hur det blir, inte så kul att gå på dans när man inte kan dansa, mina fötter har ju ont :o)  Jaja

Så skriver jag väl lite om skinkan min me då, den håller ju på att läka ihop, så nu måste det sitta en liten trasa i såret för att det inte ska läka helt, eftersom det SKA och MÅSTE läka inifrån.....

Nu medans jag satt å skrev här så hörde jag ett väldigt tjutande, det var Mikaelas bil (Rickards tjej) som larmade  :o)
Så jag messade Rickard å talade om det..

Men nu vet jag inte mer va jag ska skriva.. Bye bye

Hmmm

Man känner sej lite nervig när sköterskan här är bekymrad för att det läker så fort, det är bara en liten öppning nu på 1 cm, men det är djupare än 6 cm.. Så hon skulle ringa till kirurgen idag å höra vad som bör göras,, Hon talade om för mej att det onda kan komma tillbaka om det läker ihop nu. *suck* JAG VILL INTE!!!!!!!!

Nu är alla julsaker borta, utom gardinen i köket.. Så skönt..

Trist väder

Idag usch, jaja ingen tvingar mej att gå ut :o)

Har vikt en massa tvätt på fm, skönt att ha det gjort. mycke mer än så har det inte blivit gjort, har ju hela dagen på mej haha..

Ska till Cicci sen å hjälpa henne, å de kommer nog att gå bra, jag är ju så dutti ju :o)

sen ska jag nog försöka ta ner granen å resten av julsakerna... Men då måste Jimmie komma med mitt strykjärn så jag kan stryka en gardin å sätta upp i köket...

Hmmm

Knepigt, har nyss varit å spolat skinkan, å sköterskan va bekymrad, för det läker för fort,.
såret är nästan stängt och det är inte bra, för det måste läka inifrån å ut, så hon fick liksom öppna såret igen,
Så du Gabbe, imorgon ska du inte bara få plåstra om mej, du ska liksom öppna såret + spola lite :o)

Sen fick jag lite ovett me, för jag talade om att jag hade haft ont igår, så får jag det igen, så SKA jag ringa Dr på en gång..

Ja den här

Dagen flöt på den me, Maten idag blev tacos, mums. Nu ikväll var jag hos Cicci å fikade, trevligt, hon hade ju bakat bullar idag :o)

När jag kom hem så satt Jimmie här vid datorn å hade tråkigt, men nu tror jag han är å kollar film me kompisar, Kim är hos Lisa Ovanligt haha..

Men nu ska jag sätta mej å glo på tv, sen blir det sängen..

Igår

Var jag till Örebro med Annica, hitteade en tröja på rean, så den köpte jag 90 kr kostade den :o)

Just nu sitter jag å väntar på att hoppa in i duschen, det krävs ju lite planering för mej, inte bara att hoppa in. Men de funkar bra..
sen ska man hitta på nå att äta i dag me, vet inte alls va jag ska hitta på...

4/1-09

Söndag idag, en ganska lugn dag, som vanligt. Var till Marita å fikade förut, skönt att komma hemifrån en stund.
Gabbe å Anna var här förut, var ju tvungen att plåstras om, Tack för det.

Har nyss kollat på Bones å efter det stekte jag 3 ägg, som Kim ska ha imorgon, Han å Jimmie ska till Gillersklack å åka snowboard imorgon.. Kul för dom..

Nee nu vet jag inte va jag ska skriva mer, Bye bye


Nu igen då

Så skriver jag lite här, Jag var å fikade hos Marita när jag kom hem från kirurgen, trevligt, sen gick jag hem å slappade lite..

När de gått ett par timmar så ringde Andrea å fråga om jag ville färga hennes hår, å visst kunde jag de, inte ofta hon ber mej om hjälp, så när hon väl gör de, då ställer jag upp bara jag kan så..

Nu ikväll har Jane varit här, mycke trevligt, för de va länge sen jag träffade henne nu..hon var här i ett par timmar å har nyss gått hem..

Nu ska jag kolla klart på sagan om ringen,, sista delen nu.. Bye bye

YES

Nu är slangen borta, å shit va den va lång, typ 2 dm.. Nu känns de mycke bättre att sitta, även om de inte är riktigt bra..

Igår då

Var det nyårsafton, å jag blev hembjuden till Cicci å Jonas på mat, mycke trevligt. tack för det.
Idag har jag tvättat, Ingemar hjälpte mej ner med tvätten, de va snällt, men jag gjorde de jobbiga, fick släpa upp å ner sen *L*

Nu ikväll var Cicci här å Kim å Lisa me, vi åt pizza å sen blev de lite kaffe. Nu ska jag kolla på film, sen blir de sängen, ska ju till kirurgen imorgon bitti, då hoppas jag de drar bort slangen från skinkan :o)

RSS 2.0