29 Dec

Hmmm ja inte har det blivit mycke bloggande inte, men de beror ju på att jag inte kan sitta ordentligt.. Tar tid att läka.
Julafton flöt på som vanligt här.
 
Kim chockade oss alla här genom att INTE ta emot nån julklapp från Peter, ojoj fast nu kanske Peter fattar att han ska höra av sej till Kim nån gång i allafall. Han sa till Peter att han inte kunde acceptera nån julklapp från han, eftersom han ALDRIG hör av sej till Kim, men peter hade då sagt att Kim kunde väl höra av sej till honom?? jösses.. Är inte Peter far till Kim eller???? Tokfan.. Men det var bra av Kim att markera tycker jag.

Nåja annars är det ganska lugnt här, hemtjänsten kommer ännu på helgdagarna hit å spolar skinkan, får väl se hur länge de ska vara så.. ligger mest om dagarna, är ju så trött.. jaja nog me gnäll för idag, bye bye

Dan för dopparedagen

Ujuj Julafton imorgon, har en del att göra idag, tur Jimmie å Kim är här hemma å ska hjälpa mej, Jimmie ska göra snickers å jag ska fixa med Jansson å gratäng å skinkan *pust* jaja de blir nog bra.

Igår va Ann-Britt å Sonia här med en blomma till mej, snälla damer det  :o)

Nu sitter jag å väntar på att gå ner till distrikten, sååå tråkigt att vänta...

Japp

Sitter nu å väntar på att klockan ska gå, ska ner till distrikten å få rnmpan spolad :o) Sen blir det Apoteket, sen hem igen..

Igår var jag å Jimmie å handlade julmaten, fy faaan va de va jobbigt, tur man har rulator Haha.. Sen kom Jennie å Tobbe å fixade köttbullarna åt mej, fan jag hatar att inte kunna göra nå själv. *suck* men men e blir väl bättre...

Nu så

Ja det var ett bra tag sen jag skrev här nu, men det är så att jag legat på sjkuhuset drygt en vecka å innan det var jag en slagen hjälte.
Felet på mej då? Jo så här va de, men nu får du/ni inte skratta :o) Jag har/hade en böld i röven en STOR AJAJAJ.. de opererade mej den 15 tror jag de va å tömde då bölden på 5 dl var USCH å ajaj. Så nu är jag sjukskriven till den sista Januari... sen få¨r vi hoppas att jag är bra...

Va faaaan

Ska jag aldrig bli bra?? Så jävla trött på de här nu..

Imorgon ska Kim operera sitt knä, så då får jag väl be nån om en säng att ligga i medans han är på op..  :o)

Så nu vet ni då att det inte hänt nå här, som sagt jag är ju inte bra än. *suck*  Bye bye

Vilken lycka...

ÄNTLIGEN Kan jag sitta. Fy fan vilka dagar det varit. Har haft en smärta som inte går att beskriva. Började förra Tisdagen lite smått, å blev bara värre, så i Torsdags bar de iväg till akuten.
Fick antibiotika å fick åka hem igen.

Så sen dess han jag bara kunnat ligga på vänster kropphalva, inget annat har funkat, sitta har jag inte heller kunnat, å knappt kunnat gå. Igår bröt jag ihop totalt här, så jag ringde Marita så hon kom älgande här med andan i halsen, kraken :o) sen diska hon åt mej, Tack för det...

Att äta å dricka liggandes är inte lätt ska ni veta, dricka kaffe med sugrör har jag fått göra. Men pappa sa att ALLA Divor dricker liggande med sugrör :o) Jag var så glad när jag klev in i pappas bil i Linde, för jag kunde SITTA JIPPIII.

Jaja men idag var jag på kirurgen å då fick jag värktabletter, så sjut NU har jag inte nå ont, men däremot känner jag att jag är trött som fan å är hungrig, har ju inte ätit på flera dagar nu..

Jaja men nu ska jag ta lite yoghurt å sen vila ett tag,, bye bye


RSS 2.0