Slöööö

Igår skrev jag inget här, för de fanns inget att skriva.

Idag har jag inte heller mycke att skriva, inte hänt nå just, lagat mat, diskat, tvättat å handlat. Imorgon ska jag til Marita (tror jag, om jag får) tänkte fira nyår me henne å R. Jag har i allafall bjudit in mej själv dit haha...

Gääääsp!!

Jag säger då de, Gizmo har varit SÅÅÅ jobbig inatt, det är ju värre att ha honom här än ett litet barn, Så fort han hörde nå så började han skälla. jag undrar va mina grannar tycker om det *L* NU sover han minsann i min säng.
Själv sitter jag å dricker kaffe nu, då kanske jag vaknar till.

Nu har Gizmo åkt, Jimmie kom vid 5 tiden å hämtade han, sen gick jag till Marita, hon fyllde ju igår, men jag grattade henne idag med en sovande tomte.... drack kaffe å ett glas vin..

Cup

Sådär ja, Nu har jag skickat iväg Kim till Örebro, han ska spela cup idag, å är inte hemma förrens typ efter 19,00.

Är hundvakt här me, har Gizmo på besök.


Rean..

Jahaja, så var julen slut, bara att vänta på det nya året nu då,
Julafton flöt på bra, tror alla var nöjda med sina julklappar.
Idag ska jag åka till Örebro å kolla rean tänkte jag, åker med 11 bussen, Jimmie ville att jag skulle höra av mej till han, han ville gå me mamma på stan, trevligt, Kim ska dit med sina polare, å Jennie hon ska stanna hemma... David är ju på spelning så det är därför hon är här just nu, men jag tror hon ska åka "hem" idag/kväll...

Ojoj jag  vet inte vad som är värst, att gå i affärer med syrran eller Jimmie, haha.  Jag å Jimmie löpte runt för att hitta skor åt mej, å Jimmie sa att jag skulle köpa skor som va BRA för mina fötter, å det har han ju rätt i, han ville betala lite på skorna , så jag kunde köpa rediga skor, men jag hittade ett par på rean, de kostade 699, men jag betalade 499 kr. TOK DYRT med bra skor ju, ojojoj...Jag köpte en CD me Ljuva Nostalgi heter den + en eldstad, så den ska jag ha nästa jul, då ser det ut som om jag har en öppen spis, myspys *L*. Nåja Nu har jag så ont i fötterna så jag tror jag blir galen..

Sista rycket..

Japp sista rycket nu då, håller på att fixa i köket nu, sen är det bara jansson, gratäng å skinkan ska ska göras, men de blir i em...

21,09

Nu är allt klart utom skinkan, den är i ugnen, Å alla ungar är på plats me, NICE...

VAD?

Vet inte hur jag ska göra, Gå å kolla på skinkcupen eller inte, skulle ju vara kul, men vet inte om jag pallar de, får höra med far om han ska dit, då kan jag ju åka med han *L*
Förövrigt ska jag dammsuga å smådona idag, å koka knäck ikväll tror jag..

Nu har jag varit på fotboll, men var inte där så länge. När jag kom hem så dammsög jag å tvättade golven, skönt att ha det gjort, ska strax ner till iCA å handla lite.

Såja..

Igår var jag, Jimmie å Kim å handla julmaten, skönt att det är gjort. Gjorde även snickers då. så det ska skäras upp i mindre bitar idag.
Ska nog köra köttbullarna idag (kanske) annars blir det knäcken. Vi får se. det jag vet är att jag ska städa klart, så jag får det gjort.

Emelie bar hit igår kväll med, hon ville ha hjälp att göra slingor, lite klurigt blev det, men det gick. Jennie å David var här också...

20,37
Nu är köttbullarna klara, det tog sin lilla tid att göra dom, började kl 16,30 å var klar ca 19,00.. Så nu kan jag ju knappt stå än mindre gå, för fötterna gillade INTE att behöva stå vid spisen så länge *L*..  Har även "slagit in" mina snickers som jag gjorde igår.

jahaja..

Onsdag redan, oj va de går fort, Idag har varit en lugn dag.
Var till Marita på fm, dona lite här hemma sen, Nu ikväll var jag in till Py å drack kaffe å snackade bort en stund.
Sen rensade vi hennes avlopp på toan haha...

Imorgom em/kväll ska jag å Jimmie åka å handla julmaten, så de blir gjort.. Å ska göra snickers på dagen (tror jag)...

ops

Glömde jag att skriva här igår, Nåja men det hände inte nå just, var en helt vanlig dag.
Min bror var hit igår kväll, han hade med sej muffins, som haninte tyckte var nå goda *L*
Emelie var hit en sväng med, jag toppade hennes hår lite, å medans hon var här så kom hennes kusin Jessika. Men efter en stund så gick de hem till Emelie..

3-e advent idag.

hallå där ute, Idag ska jag åka til Örebro me min syster å köpa de sista julklapparna. Ska bli skönt att få det gjort. Då kan man börja tänka på julmaten sen.
Jimmie min käre son, han ska hjälpa mej med maten, det tackar jag så jättemycket för.
Kim ska spela match idag igen, igår var han i Örebro å spelade, de vann med 7-3 å Kim gjorde ett av målen. Sen senare på em ska de till Gustavsvik å bada med laget, kul för dom...

19,25

Nu har jag varit i stan hela dagen med syrran, hunnit slagit in några jul-klappar nu,  Jennie å Davis skulle kanske dyka upp här sen, men vi får väl se, klockan börjar ju dra i väg. ONT som FAN har jag med nu i fötterna, fast de visste jag ju att jag skulle få *L*  hehe....

Väckarklocka.

*suck* jag HATAR att behöva ställa klockan å kliva upp tidigt på helger, fast jag vet att även om jag INTE behöver ställa den, så vaknar jag ju ändå. *L* Nåja jag var tvungen att gå upp tidigt idag, för Kim hade samling kl 07,50, han skulle till Örebro å spela match.

Nu väntar jag på att klockan ska gå, för jag ska till Ingemar sen å lösa krysset, SOM vanligt. see you..

Dammsuga?

Hej hopp, idag skulle jag dammsuga, men jag har tappat bort lusten till det, vet inte vart. Men tvättat å diskat har jag i allafall.
Var på kalas idag med, Py fyller ju 22 år idag. Sen nu ikväll var jag till Marita å drack 2 glas  vin, inte alls dumt de. Dessutom sa jag nej idag när Andreas frågade om jag kunde vara barnvakt imorgon. *L*

SKIT!!!!!

Jag är så JÄVLA trött på att ha ont i fötterna, var till stan idag för att handla julklappar, å inte gick vi så himla mycket, Men nu ikväll har jag så jävla ont i fötterna. Så jag har fullt göra att gå här inne.
Nåja handlade lite i allafall, men måste köpa mer. men när vet jag inte, skulle vilja till rusta och/eller ÖB..

Beslutsångest..

Hmmm vet inte hur jag ska göra, Ska jag gå å klippa mej idag eller inte. Det är droppin hos Zimsan kl 13,00.
Jaja lite att fundera på.
Skulle vilja åka till stan å handla julklappar med, men inte idag, för idag ska jag på julbord, men kanske imorgon...

Jag tog ett beslut till slut, jag klippte mej, å jag blev så nöjd, när jag kom hem så gjorde jag lite nya slingor.
Sen har jag varit på julbord, jag hade Emelie med mej, å jag å många med mej, trodde att det skulle ingå tex julmust i allafall till maten, men nej då, Jag hade inte nå pengar med mej, så Ingemar fick betala min dricka HAHAHA...

Ännu en dag..

Jaha så har ännu en dag passerat, dagarna går så fort, stackars grannen va in å fick Alvedon förut, hon har en jävulsk tandverk,hon till å me försökte dra ut tanden, hmmm

min bror dök upp förut med, som vanligt *L*.  Imorgon blir det julbord på Hotellet med hyresgäst föreningen, trevligt, men jag får inte med mej Kim, utan det blir Emelie som blir med istället..

Jisses..

Idag har jag varit med Annica till Linde, hon skulle köpa en halskedja, det gjorde hon, sen åkte vi till Mejk å kollade. Hon handlade en del där, så när vi skulle åka hem så sa hon att hon nog gjort bort sej, å ville lämna tillbaka kedjan, å de gjorde hon,, Men JAG blev inte med in när hon lämnade tillbaka den, Pinit ju haha...

Kim har varit till Örebro med Lisa, när han kom hem så åt vi kebab, inte alls dumt..

Bern Arena

Morrn morrn..

Söndag morgon, å jag sitter å väntar på att klockan ska gå, Jag ska väcka Kim kl 9,30 för han ska till Bern Arena å träna fotboll.
Vad jag ska hitta på då, det har jag ingen aning om nu...

Idag blev det rårakor å fläsk till midda, så gott så.
har inte gjort så mycke idag, var till Marita vid 11,00 tiden ca, Sen var jag över till Emelie nu ikväll en sväng..

Hoppasansa

Hej hopp, idag har jag löst krysset som vanligt, Marita var med oxå, det är inte så vanligt men kul.

Min mor dök upp här å ville ha kaffe, inte heller så vanligt att hon kommer, fick e slant av henne som tack för att jag hjälpt henne att städa. de tackar jag för. Nu väntar jag på att Jimmie å Ellie ska komma å att Kim ska komma hem från John..

Tävling

kopiera den här länken å var med å tävla. Jätte kul å klurigt.


http://www.limbino.se/7cdd45f4fc

Ännu en Fredag.

Jaha idag har jag städat här, tvättat golv osv...

på morgonen blev det kaffe hos Marita i vanlig ordning.  Min bror dök upp en sväng me, å medans han var här så kom Jimmie, han hade varit hos mi syster...
Jimmie å Ellie kommer imorgon me...  men först ska jag lösa krysset hos Ingemar som vanligt.

Jodå så att..

Idag har jag passat Lukas å Filip, Py var till farbror doktorn.
Som vanligt tvättat, diskat å lagat mat me.
 
Var inte upp till Marita idag, sov en timma för länge, så jag hade ont i huvudet när jag vaknade, mindre kul,
Nu ikväll har Jane å Emelie varit här å fikat, så trevligt så, Själv var jag till Marita en sväng på sen-eftermiddan/för-kvällen, men var tvungen att gå, för Peter hade gjort sej illa i huvet, fått ett pingisrack i huvet, hmmm våldsam sport de där.. men hoppas han mår bra.

Kim å John va här å vände, Kim ska sova hos John inatt, men han kommer hem imorgonbitti innan skolan...

Mys

hej hopp,  Idag har jag som vanligt varit till Marita på fm, gick dit oanmäld idag *L*, Jag fick låna en jul-stjärna av henne, som jag nu satt upp i mitt rum, satte upp en jul-gardin me, så nu är det sååå fint där inne.

Nu på em har Py varit här å druckit kaffe, Toblerone-kaffe, mumma..   Ska fundera ut nån mat me, har jag ju inte gjort än, *suck* det är så tråkigt .....( det blev rester)

Så har man varit å hälsat på Emelie en sväng, vi måla lite svart på hennes rumsbord, blev så bra så. å så sattes det upp en stjärna i hennes vardagsrums fönster.

Kim är med Ante på hockey träning nu, han kommer hem vid 12, han är ju ledig imorgon.
Jag ska försöka ha sovmorgon i morgon, så jag tror inte att jag går till Marita, OM jag inte vaknar tidigt ändå förståss..

En vanlig dag.

En dag som alla andra, har inte gjort just nå idag, bara det vanliga, diska, laga mat å tvättat, Nu har jag Elin å Dennis här, men de ska snart iväg, de ska på Nyingarna..

Coop

Hej hopp, idag har jag inte gjort nå särskilt, drack kaffe hos Marita på fm, sen bara diskat å tvättat hemma, Var till Coop med Annica nu i em, å handlade lite..

skit

Igår köpte jag nya lampor till min ljusstake, Tror du de hjälpte??? NEJ den funka ändå inte. så då är de väl el-fel då. SKIT!!!

jaja men nu har jag duschat i allafall å tagit lite kaffe så man vaknar till. funderar på om jag ska ropa å se om Ruggan e vaken, å gå dit en sväng... 

Kransarna

Igår, började jag då städa här, gjorde allt utom att dammsugaå tvätta golv. det ska jag ta ikväll eller imorgon,
Satte upp advents stake i köket, m,en de va då inte lätt, jag testade mina stakar här omdagen, å de funka, Men tror ni de gjorde de i går? NEJ, HmmmLyckades få igång en av dom till slut. Satte upp julgardinen i köket me...
Om ca 1 timma ska jag hem till syrran, vi ska fixa med kransarna så de blir klara..

Var å fixade med kransarna förut, men började med att löpa lite i skogen, det SPÖ-regnade såklart då. Hmm man blev lagom frusen.. burrrrr  men nu är de i allafall klara *L*   Hittade min stjärna idag me å ljusstaken, de låg i ett överskåp i hallen haha.. hade inte lust alls att göra mat i dag, så det blev pizza, de va så länge sen vi åt det. gott.. har varit till Ingemar nu ikväll, Em,elie ville att jag skulle komma.. men nu är jag hemma å väntar på att min bror ska komma...

RSS 2.0