Regn bara regn..

Som vanligt så regnar de, fast jag tror att de skiner upp snart å blir lite bättre. :o) De gäller att vara lite positiv.

Som vanligt så händer det inte nå här, eller jo I Fredags så "jobbade" jag nere på Bluesen från 19,00-01,00 Och på Lördagen så festade jag lite då.. Kul kul :o)

Idag ska jag försöka att dammsuga OM min rygg pallar de, den  fixade ju inte att vara på Blues i helgen..

Jaha nähää men vi hörs bye bye

Fredag

Japp Fredag i dag, och bluesen är igång, va kul.. Ikväll ska jag vara nere på bluesen och hjälpa till, men imorgon ska jag festa lite.

Vad har då hänt? Jo jag har blivit förkyld som faaan, nu får de väl vara bra tycker jag, det har varit nå nästan hela tiden sen i Dec.. Nu vill jag vara frisk..

Ja nä jag har inte nå att skriva om, så jag får ta å återkomma en annan gång, bye bye

Regn bara regn

Måndag å mulet, så tråkigt. Varför kan inte solen titta fram?? Fast jag TROR den dyker upp idag på em. :o)

Som vanligt har det inte hänt nå just, är paj i ryggen, men de börjar sakta men säkert bli bättre, Det var så illa en dag i veckan som var, att jag inte ens kunde bädda sängen, första gången på 11 år som de sker.. Jennie och Nicklas var hit å fikade en dag, de hade med sej winerbröd, och eftersom jag inte kunde gå eller stå den dagen, så bad jag Jennie att köpa en pizza åt mej, jag hade ju inte ätit nå, sen gick de två till ICA å köpte 3 "matlådor" åt mej, TACK TACK :o)

Jag var ju dessuotm fisk och sköldpadds-vakt, för Jimmie var ju uppe i Jämtlad me Verona, men jag fick be Marita om hjälp en dag, så jag lotsade henne när hon matade djuren. Tack för hjälpen Marita ..

På Fredag ska jag kanske jobba på bluesen, får väl se om de hör av sej, i såfall blir det att ta reda på skräp å dyligt... Men på Lördagen ska jag nog festa, tror jag :o)

Nehee nej nu vet jag inte va jag ska skriva mer.. hej då..

Skit

JA skit, jag så jävla ont i ryggen..

Jaja men nu har Kim kommit hem från Danmark och de hade haft de bra, gick väl inte så jättebra i cupen, men de kom ju iväg på ett äventyr.

Som vanligt har det inte hänt nå just här, allt är bara som vanligt..

Idag ska Kim å Carin åka på en mini semester till Carins bror...

Grön

Är jag fortfarande om fötterna efter igår, jo vi var målade som Hulken. :o) Men Jimmie var rödmålad.
Mariedal och grillade och spelade Brännboll, kul kul.

På nattkvisten vid 01,00 så åkte vi ner till Prästryggen och badade, till å me JAG bada. :o)  Så idag har jag ont överallt.. AJAJ  jaja men roligt var de i allafall.. Får se om de kommer bilder från gårdagen senare..

Bye bye


Svalare

ska det visst bli, ska bli skönt, men tyvärr så är ju risken stor att det är slut på sommaren nu då.. Men jag hoppas ju att sommaren får fortsätta lite till..

Idag har jag lite bankärenden att göra, ska växla pengar, sen kolla lite vad Kim ska ha med sej till Danmark. Han åker ju på Måndag.

Igår var jag till Marieberg med Carin och Karin, vi köpte presenter till Jimmie och Jennie som fyller på Söndag..
Till Jimmie köpte jag en ***** ***  och till Jennie köpte jag **** *** **   :o)

Nä nu går jag bye bye


RSS 2.0