Jahaja

Torsdag Var på fotboll på Fröjevi, Jimmie spelade me Fellingsbro såklart mot Frövi, å fellingsbro vann med 1-6 fasen va kul..

Fredag Igår alltså, då gjorde jag inte mycke, målade en skylt, sen gick jag,Marita å Ann-Britt å handlade inför Frövidagen, kaffe och fikabröd.

Lördag Frövidagen idag, vi träffades kl 08,00 ute idag, för att fixa allt som skulle göras, vi hade ju kaffe-försäljning för Hyresgästföreningen. Kl 10,03 började melodikrysset, det sändes ju live från Frövi , det var kul de..
Jag fick tillfälle att gå och kolla lite, köpte mej en tunika och ett par knäkorta byxor, ujuj slänga ut pengar på mej själv jisses.. Nåja det blev en heldag ute i värmen. Men på det stora hela en trevlig dag.

Nu är jag så paj i ryggen, så jag kan inte ens räta upp mej, + att jag har en stor jävla blåsa UNDER foten, mindre skönt, men jag har ju varit me o värre..


Nä Nu ska jag kolla på sista Robinsson, Bye bye

Redan

Onsdag, Shit va dagarna rusar iväg.

IGår så började jag å Marita att skrapa bort gammal färg från trädgårds-möblerna här ute, så nu är det bara att måla, men idag har det blårt storm ute, så det får vänta.

Idag har jag haft typ ett Spa-party här hemma, kul me lite filk ju, men shit va dyrt ujujuj.. :o)

Förövrigt så är jag ännu inte frisk, hostar om nätterna å skulle mer än gärna bara sova hela dagarna, jag går som i dvala här, är så sjukt trött. Knepigt..

Imorgon, blir det att vila, för jag ska orka gå på fotboll kl 19,00 Jimmie å hans lag Fellingsbro ska spela mot Fröv KUL haha..

orkar inte skriva mer nu, bye bye

Nästan

Nu har jag nästan fått tillbaka min röst, kraxar lite än, men det går åt rätt håll..

Idag har jag fixat Spotify här, kul att lyssna på musik,  Tack storKim för hjälpen :o)

Måste försöka få ordning här me, jag vill ha en stereomöbel, så jag får undan  den, de står ju liksom mitt på golvet nu..

Ja som vanligt har det inte hänt så mycke här, mest legat sjuk.. Men som sagt är på bättringsvägen..

Kraxar

Som en skadeskjuten kråka idag, är så jäkla hes. Och jag är glad att inte telefonen ringt nå idag :o)
Vädret idag har varit oki, och nu ikväll var jag till Linde å kollade när Kim spela fotboll, men vilken sopig domare, fy fan..

Idag va Tofflan här å fikade, alltid kul när han dyker upp.  Blev av med bokhyllan här om dagen me, har kanske redan talat om de? Minns inte :o)  Jaja men de har inrte hänt så mycke här, aööt är lugnt.. Bye bye

*suck*

Vissa dagar är bara för tråkiga, dagens höjdpunk va krysset på fm, sen på em kom Jimmie för att kolla om jag höll mej hemma, eller om han kolla så jag åt nån mat. Vet inte riktigt, han sa inte så mycke, bara Jag skulle bara kolla...
Jag är ju ganska så dålig på att äta bär jag är själv hemma, Kan man kanske inte tro, men så är det..

Ingemar var upp en sväng å drack en kopp kaffe på em me.

det enda nyttiga jag gjort idag är att diska å laga mat, nu ikväll vid 21,30 tog jag en dusch..

I förrgår var jag hem till Jane en sväng, jag ska få en av hennes fåtöljer, om hon nu inte glömt de :o)

Jaja men så är det, ska gå nu bye bye

Hoppsan

Ojoj det va inte nå kul alls idag för Kim att dra ut tanden, de va svårare den här gången än första, Så när han kom ut ur "rummet" så va han förbannad på tandläkaren, å sa att NU drar vi, innan jag klappar till den där jävla tandläkaren. Hoppsan sa..


Jaja men nu är de borta i allafall, tänderna..  Annars så har de inte hänt nå just. En slapp dag..

Amber

Här är några kort på lilla Amber. Och JA jag fick lägga ut bilderna på henne :o)








Tisdag nu då..

Tisdag idag, å vi har haft möte iag, om Bla Frövidagen.. Det har som vanligt inte hänt så mycke här, Varit lite på fotboll å så bara.

Idag är conteinern här på ödetomten, de e bra, så folk kan rens ur en massa skräp, jag har kastat en gammal brödrost :o)

Nu sitter jag å väntar på att Frida, Amber å Jane ska komma, de skulle iväg å handla sen skulle de komma hit..

Ont i huvet har jag idag, har tagit Alvedon med de hjälper inte.

Imorgon ska Kim operera bort den sista tanden, sen är han klar me sånt, skönt för han gillar det INTE, men bäst att passa på nu när det inte kostar för han...

Nä hej då..

Torsdag och bara regn..

Hmmm kommer inte ihåg vad jag skrev om sist, har inte kollat. Men i allafall så var jag på Kims seriepremiär i Tisdags, de gick bra, Frövi vann med 6-0 Kul.. Igår hade jag hand om kiosken tillsamans med Anna på Fröjevi.

Frida å Amber va hit igår me å fikade, de va kul för det var sååå länge sen hon var här.

Jäkla skitväder vi har me, bara regn *suck*

Har beslutat att "kasta ut" min bokhylla nu, Jennie ska ha den, men då måste hon hämta den senast på Tisdag, annars kastas den i conteinern som kommer då..

Ska få hyllor av Frida att ha på väggen i stället, kul me lite annat, bara en annan soffa sen som fattas.. men men man kan inte få allt..

Nehee bye bye

Tråk

Fy va tråkigt väder det är då, sååå mulet dessutom har det regnat.

I Lördags var jag på fotboll i ingenmansland, Latorp, det va väldigt långt dit, åkte med Kim, Carin å Maja.
Det blev en målrik match som slutade 9-5 till Latorp. Det var Kim som spelade en tränings-match.

När jag sen kom hem, så var jag in på Ica å handlade lite, hem å fixade mat, hade ju inte ätit nå på hela dagen, vi åkte ca 09,00 å var hemma igen ca 14,30 så jag va hungrig, när jag sen ätit så gick jag till Ingemar å löste krysset..

Igår var jag å Cicci å kollade när lisa hade serie-match premiär, de vann.. Kul..

Sen i gårkväll så gick jag över till Py å snackade bort några timmar. Trevligt...

Idag så? jo jag ska försöka städa (tror jag)  får väl se.. bye bye

Sol, sol, sol

Jo ifall nån nu missat det, så är det sol ute, så trevligt..

Har tänkt på en sak, vilket är värst? när ungar/ungdomar mobbar, eller när vuxna gör det??
Läste en blogg där hittade jag en länk där det stog, dagens hemskaste bild, det är en "vuxen" som har den länken på sidan, inga namn nämnda, men DET är mobbing alltså vuxen mobbing, Jag trodde den tjejen va bättre än så, men jag hade väldigt fel om henne, länken handlar om min dotter, tro nu inte att jag är partisk, är inte heller så förtjust i bilden, men jag mobbar inte för det..

Jaja nog om det nu, igår var Cicci, Vilma och David här, vi drack lite vin å dippade grönsaker, mums.. sen gick vi ner å kollade på brasan.. Idag så har jag inte gjort ett smack :o)

Bye bye

RSS 2.0