Vägning.

I dag var jag till kirurgen i Örebro, för vägning. Har nu gått ner 34 kg och minskat 20 cm i midjan :oD  Så jävla härligt.

Jag åkte med Åsa, en underbar människa, vi hade så kul å trevligt i Örebro. Hon gjorde samma operation som jag, och dessutom på samma dag.. Härligt med nya vänner..

I Lördags hade jag Anita & Lill här, vi drack vin å laktits shot. MUMS. men ack så farligt Eller hur???  Haha..

Annars så jobbade jag hela helgen på julmarknaden, det gick bra, men man var helt slut sen.

Imorgon ska jag till en skola i Örebro, där ska Lisa klippa mej, spännande, Hon ska ha prov i uppklippning.. 

Jaja men vi hörs Bye..

Provade..

Ett par byxor, jisses va stora de va HAHA Kolla..



Nåja idag var vi i rätten igen, satt å lyssnade från kl 9,30-17,00   eller ja, jag löste lite korsodr me haha. Nåt att fördriva tiden med..

Har ju inte tid me rätten, vi har så mycke att göra på jobbet, det är ju julmarken på museet i helgen, och då ska jag jobba...

Men nej, nu har jag inget mer att berätta.. Ha det bäst..

1 November.

Då började huvudförhandlingarna i rätten, mindre kul, vi fick då sitta å lyssna på åklagaren mellan kl 09,00-16,00.. Så man va helt tom i huvet sen. Vi fick veta under dagen att vi inte (jag & Kim) behövde vara på plats i rättsalen resterande dagar, tack & lov.. Jimmie var ju uppe i Sundsvall, men han kom hem idag (Onsdag) å behöver inte åka tillbaka förrens den 16 Nov..  Så för min å Kims del så är det nu lugnt fram till Maj ( om de inte ändrar sej igen)

Igår hade jag tänkt vara hemma från jobbet, för att försöka sova ut, men jag vaknade kl 07,00. så vid 9 åkte jag till jobbet ändå... Men visst är man trätt om dagarna, har ju sovit ganska så dåligt en tid nu.. Men det blir väl bättre. I Lördags föresten så var vi bjudna på mat i Gyttorp. Smarrigt var de :o)   Dessutom så böt jag blöja på Hampus. HAHAHA inte igår man böt blöja kan jag ju säga, men det gick..


Nåja ha de bäst. Bye..

RSS 2.0