SUCK

Faaaan va tråkigt alltså. Fick höra idag att mina förra grannar skulle ha flyttat för att jag klagat så på dom, SKITSNACK säger jag bara. Hade jag klagat så hade jag gjort de direkt till dom, inte till nån annan, för va skulle de ha hjälpt?? Visst kunde jag säga till "nån" att jag hörde grannens MSN upp till mej eller att man hörde när de gick, men det är inte konstigt egentligen, för det är så jävla lyhört här, och det fick även grannen höra, så det visste hon. Så klagat på dom de har jag inte gjort, men "nån" har sagt det till fd grannen att jag klagade på dom. Tyckte det var tråkigt att de flyttade, men jag kunde ju inte tvinga dom att bo kvar :o) Men men nu är det som det är.

Annars då, vad har jag gjort? jo jag var i Fellingsbro på fotboll i Måndags, Jimmie hade seriepremiär då. Matchen slutade 3-3
Igår var jag med Cicci till Örebro... Och idag har jag städat, skönt att ha de gjort...

Nu ska jag göra nå annat Bye bye

Ingen sol ÄN, men snart så.

Måndag morgon nu då.

Det jag vet nu, som kommer hända idag, det är att jag ska (kanske) på fotboll ikväll i Fellingsbro. Jimmie har serie premiär.

I helgen har jag som vanligt bara tagit de lugnt, i Fredags satt jag, Marita, Sonia och Ann.Britt ute och drack lite Baylis som Sonia bjöd på, mumma de :o)  Annars har de varit lugnt..

Varje morgon så kliver jag runt bland blogga och läser, tycker de e kul, tråkigt bara att VISSA!! inte skriver, en del ligger och plaskar fortfarande i sin badtunna Hmmm  :o)

JAAAAAAAAAAAA NU ser jag att solen börjar titta fram, fasen va skönt...

Var in å kollade mitt konto nyss, å jag hade då INTE fått mina pengar idag heller, nu väntar jag tills imorrn, å har jag inte fått dom då, jag då blir det till att ringa F-kassan *suck*

Nää hej då !!!

Soooooooool !!!

Va trevligt. nu på fm har jag hunnit att handla, dammusuga å torkat golv. Så nu har jag helg..
Sitter å väntar på att Cicci ska komma med en matberedare som jag skulle få av henne.. :o)

Jimmie var här förut å fikade me mej, trevligt..
Nä nu ska jag fortsätta att vänta på Cici.. Bye bye

Dålig hårdag..

Mmmm Idag när jag vaknade så va mitt hår konstigt, luggen stog å alla håll, de övriga håret såg ut som afrokrull, utan krull. Ja de va konstigt alltså..

Ska bli sååå skönt att klippa av de lite imorrn. :o)

Jaha idag är det dax att tvätta igen då, tur det inte är förrens i eftermidda, är så stel i ryggen idag.

Igår  va Marita här en sväng å drack kaffe, och på eftermiddan kom Cicci, hon kom inte in hemma hos sej, HAHA Emma hade låst henne ute...

Nää nu går jag bye bye

Så ska det låta..

Ny vecka å nya utmaningar då. Vad har då hänt sen sist? Hmmm Jo i Fredags så var Marita här å kollade på Så ska det låta, Å vi va såå duttiga så..

Lördagen började med Melodikrysset, sen åkte jag med Ingemar till Örebro, mest för att få komma hemifrån lite..
på kvällen blev jag bjuden på mat av Cicci, hasselbacks potatis och grillat kött. mums, Drack även 3 glas vin DET NI !!!!  :o)  Även Jonas var där...

Igår då? vad gjorde jag då? hmm jo jag frostade av min frys i köket, så nu är den så fin så, ska strax gå å handla nu, för de e tomt överallt snart, tur man fick lite pengar idag..

Bye bye

Jadu Lill

Jag tänker inte skriva ut här vad jag väntar på  :o)
Torsdag å mulet som attans alltså, va tråkigt det är.. Hör å häpna KIM är VAKEN NU!! Haha han ska iväg å jobba med Jonas, de bygger en brygga.. Jag har varit vaken några timmar nu, å funderar på att äta frukost nu..

Sen ska jag bara vänta på att Tofflan kommer med min dammsugare, dax att ta ett varv med den här nu..

Nä jag återkommer väl senare, bye bye

Bussen mot Örebro åkte just :o)

Japp kolla just ut genom fönstret, å såg att bussen åkte, onödigt vetande :o)

Nu har jag just diskat här, att de ska va sååå tråkigt *suck* men nu är de gjort. Ska väl ta å dammsuga sen, när min dammsugare kommit hem, den är på besök hos Tofflan. Tror nästan min dammsugare är mer berest än jag själv..

Tvättade ju igår, å de gick smidigt, blev ju bara 2 maskiner, så Emelie tvättade efter mej..

Igår insåg jag att det är skönt att vara singel, då slipper man en massa strul å skit, jag mår ganska så bra, psykiskt i allafall..

Å jag väntar fortfarande, HATAR att bara vänta... Jaha nähää nu går jag byebye




 En gammal buss  :o)














Mulet

Är det idag, så tråkigt, men solen kanske hittar fram igen, vem vet.

Måndag idag ska försöka att ta tag i min disk snart, ujuj slarvat me den..
Påsken har då flytit på lugnt, i förrgår ville Cicci att jag skulle me in till Örebro å gå på krogen, men det va jag inte upplagd för (som vanligt) :o) Så jag va bara hemma å hade de skönt.

Igår tog jag en liten promenad bort till Jannes hus, där höll Marita å Andrea på å dona i trädgården, drack lite kaffe sen hem igen. Kim drog iväg till John för de skulle hjälpa Mimmi att flytta, så han va borta hela dagen, kom hem en snabbis å hämta sina fotbollskläder, för han ska ju spela med Grönbo idag.

Sen gick jag till Jane en stund, vi satt ute å snackade å drack kaffe.

Jimmie kom hit igår kväll å hade kött, korv å potatissallad, så vi grillade på ballen å drack lite vin, de va trevligt. LÄNGESEN jag drack vin.. Jag spelade lite bingilotto me, å jag vann 100  kr, inte illa. :o)

Jaha så vad ska ske idag då? inte en aning.

Visstja, jag har ju fått en "ny" mobil av Jennie, mycke finesser på den, tajto leksak haha...

Hmmm

nu har jag snart väntat i ett år, undrar när jag får besked, Okej jag vet att de tar tid, men ändå, Jag vill inte vänta mer nu.. men har ju tyvärr inte nå val.

Idag har de varit rörelse på byn, poliser både här å där, undrar va de letade efter..?

Solen har skinit idag, skööönt.. Jag har varit till ICA 2 ggr glömde lite första vändan jag va där. det var nästan så jag fick gå en 3-e gång, men då gick Kim i stället. Nu har jag nyss kommit hem från Marita, var där å drack lite kaffe.
Jennie har sovit här inatt, men nu har hon åkt till Örebro å Kim är ute nånstans..

Bye bye

Jupp

Torsdag ida, å inte har de hänt så mycke sen sist,  Har varit på F-möte me fotbollen nu ikväll, pratade om cupen i Danmark i sommar, och lite om Frövidagen..

Jag har faktiskt inte nå att berätta..

Helgen

Som varit har jag inte gjort nåt just, bara slappat typ. Men nu är det måndag å nånstans ifrån har jag fått energi, har tvättat alla fönster idag (utom Kim`s) sen dammsugit å torkat golv, VA FAN HAR HÄNT??? kära nån, är nog i nån form av chock tror jag..

jaja Imorgon blir det tvättstugan, från kl 16,00-21,00

Imorgon fyller Sara år, hoppas jag inte glömmer att gratta henne då. utifall att, så GRATTIS SARA!! 

Idag har vi haft så där fint å soligt väder igen, så skönt :o)
Ne nu går jag Bye bye

Fredag och sol

Fredag idag då, Igår kväll drog Kim hem till John, de är ju nu på väg till Stockholm för att kliva på en rackrns stor båt som går till Åland.

Jane var hit en sväng igår kväll me, inte ofta man träffar henne längre.. Jaha så undrar vad jag ska göra då, är ju inte van att vara själv.. jaja.. nä nu går jag bye bye

Fiskmåsar

Torsdag idag då, japp som vanligt rusar dagarna iväg. Igår var det riktigt skönt ute, jag å Marita satt ute på min balle å fikade å snacka, men de va varmt ska jag säga.

Jaha vad har hänt sen sist jag blogga då? hmmm nja inte  nå just, allt är bara som vanligt.
Nu på morgonen när jag va ute å rökte så hörde jag fiskmåsar, det är ju ett vårtecken tycker jag.

Ikväll ska Kim sova hos John, för de ska ju åka till Åland imorgon, så de vill ha truppen samlad, sen kommer kim hem nån gång på Lördag, när vet jag inte, de visar sej.

Idag ska jag försöka städa lite, så slipper jag de imorgon. :o)  Nä nu går jag bye bye

RSS 2.0