Ny vecka..

Måndag igen då. Veckorna bara rusar fram.

I Lördags kväll var jag i Linde och snurrade, åkte med syrran.  Kul kul..  Annars har det inte hänt nå särskilt, både Jimmie å Kim har spelat matcher i helgen. Jag har inte gjort nå särskilt alls.

Idag skiner solen trevligt värre, hoppas det forstätter så..

Min vikt går sakta men säkert neråt härligt :o)  

Jag tror, jag tror på sommaren

Fast idag är det ju inte så kul ute, kanske solen tittar fram senare under dagen (hoppas)

Igår så städade jag, inte så smart kanske i värmen, borde väntat tills idag :o)  Men men nu är det gjort. Jag skulle ha hjälpt Emelie att baka med, men efter maten så mådde jag sååå illa, så det blev att ligga på soffan i stället..

Gick ner å kollade på fotboll en sväng i går kväll med, å fy fan en del människor alltså, de stog å tisslade å tasslade och sneglade på mej å Jimmie på Fröjevi. Om de nu måste tala om oss, så gör det lite snyggt.. ganska så genomskinligt vad de snackade om kan jag säga...

Idag nu på fm var jag till Annica å fikade,  fick några tunikor av henne, nice..

Nej ha nu en bra dag ....

Ojdå

Mmm nu var det ett tag sen bloggade.  Men bättre sent än aldrig.  Idag så har vi konteiner här på gården, så vi kan kasta em massa skräp, å jag har en del att få iväg.

Igår tog jag bort agrafferna från magen :o)  Jag går sakta men säkert ner i vikt, har inte vägt mej på snart en vecka, men snart så.. Har liiite svårt att få i mej "all" mat jag ska ha i mej, men men jag gör så gott jag kan..

Frida var här igår å fikade, sen åkte jag med henne å Jane ut till Mikko, Frida skulle rida...

Annars har det väl inte hänt så mycket..

Underbar solig dag.

Onsdag idag, Och igår kom ju Jimmie hem. Så jäkla underbart. Vi stog 7 st idioter och väntade på stationen i ca en timma, sen kom Jimmie åkande med Rickard och Sara :o) Då var kl ca 21,30  Vi gick upp till oss och drack kaffe och pratade, Rickard, Sara, Mimmi och Karin D, Jag Kim och JIMMIE !!! :o)
Efter ett tag kom även Kenny Norling.. Men vid kl 01,00 bröt vi upp och gick och lade oss, för Jimmie han skulle iväg och jobba på nu morgonen...   Så skönt att ha honom hemma nu...

En bra dag..

Helt underbar dag, Jimmie ringde strax före 14,00 och talade om att han är på väg HEM!!!  Kan ni fatta va glad jag är :o)

+Att jag vägde mej förut, så jag har gått ner 18 kg.. Jäklars alltså Haha

Oj -2 kg

I  fredags när jag kom hem från sjukan, så vägde jag mej, och så vägde jag mej igår med, och då hade jag gått ner 2 kg, ojojoj   på bara 2 dagar..

Idag har jag dammsugit, varit till Granbom-stugan en sväng och så tvättar jag, nere i tvättstugan..

Annars har det inte hänt så mycket alls..  Uff ska snart ta spruta....

Jaha

Söndag redan, dagarna går fort. Tog alldeles nyss spruta :o/  så det är gjort.

Till mat idag gjorde jag egen soppa, potatis, korv och buljong.. gott värre blev det, även om det inte ser så smarrigt ut :o)

Var till Nisses idag med Marita och Kent, köpte en cykelpump för 30 kr :o)    Sen nu i em var jag å drack kaffe hos Marita.. Sen har det inte hänt så mycket, Jooo jag kollade på twilight idag (igen)  :o)

Mmmmm

Jag drack ett glas mjölk idag, gissa om det var smarrigt :o)  Men det svåraste nu är, att ta den där sprutan på sej själv, inte alls kul :o/  Men men bara 3 dagar till nu då..

Jag blir bara piggare å piggare, tur det.. Jag har lovat Lill att lägga upp bilder sen, typ före och efter bilder, men det får vänta lite, man måste ju se skillnaden innan jag fixar det :o)

Var och löste krysset med Ingemar på fm, nu i em var jag till Marita å drack kaffe. 

Jäklar va gott det blir om man mixar tex 1½ dl yogurt med lite bär, tex hallon/blåbär, Mmmmm  :o) och när jag sen äter det, ja då SKA det ta ca 30 min att äta, för man får inte äta för fort.. så allt tar en himla lång tid..  Just nu så äter jag varmakoppen soppa med kyckling i (mixat) såklart, för det får inte vara några bitar i..  Gott det med.. Och nyss har jag tagit den där jäkla sprutan med..

Fredag.

Och jag är hemma igen, så skönt. Ja nu är äntligen operationen gjord.
Åkte till USÖ i Tisdags kväll, och blev op på Onsdagen vid ca 11,30.  Låg sen hela dagen och natten på IVA (uppvaket)  När jag vaknade så kände jag att de va nå som kändes konstigt på läppen, Jag hade fått fläskläpp, såg ju inte klokt ut hahaha...  Men i går mosre kom jag till avd 39 igen, å snabb som attan var ut för att röka..  :oP   Har mått bra och mår bra. Känns bara som om man har träningsvärk i magen.  Och det gör lite ont när man hostar å så..
Men nu är jag i allafall hemma.. Det är bättre än att vara på sjukan, och få sova i sin egen säng, faan va skönt...
6 titthål har jag i magen nu...

Måndag..

Japp redan Måndag, Har varit hos Anita på fm och druckit kaffe, trevligt. För det var läääääänge sen jag var där. Johanna kom dit en sväng med. Kul :o)

Jaha imorgon så ska jag ju inställa mej på USÖ kl 19,00  Spännande..

Idag har det varit soligt på fm, sen lite moln och sol omvartannat...

Räknar ner..

Nu räknar jag ner, Om två dagar ska jag inställa mej på USÖ kl 19,00 sen blir det operation dagen efter, ÄNTLIGEN säger jag bara, Jag har ju väntat i två år på den dagen..

Än så länge är jag inte nervös, men det kommer väl.

Igår så städade jag, så jag ska slippa det när jag kommer hem, var och handlade lite soppr med, så det finns hemma..

Valborg firade jag med Marita, Lena W och Carola, vi hade riktigt trevligt, Men när vi gick från brasan, så var jag så trätt så det blev att gå hem å sova. Men på vägen hem så träffade vi Erik (prästen)   Han hade hållit tal vid brasan och fått en fin bukett blommor, dom fick jag av han HAHAHA  alltid trevligt med blommor..

Carola var upp hit en sväng och hämtade host-tabletter och lite kläder åt sin mor..  Idag ska Jennie och Nicklas komma hit, så det blir inget Fellingsbro för mej...  Solen skiner idag föresten HÄRLIGT  :o)



RSS 2.0