Op...

Ska operera magen den 5 Maj. ÄNTLIGEN..  Ska bli skönt att få de gjort..

Idag har det varit soligt och fint, i allafall halva dagen, men när jag skulle cykla hem från jobbet, ja då kom det en regnskur hrmf...

Stressade hem, duschade, upp Till Andrea som fyllde 18 år. Grattis, Hen efter en stund, böt om iväg på möte med LIBO och Hyresgästföreningen.. Nu är jag hemma igen.

Fick veta att konteinern kommer den 19 Maj...  Bra bra

Torsdag

Jaha Torsdag idag, så tråkigt väder, mulet. Men inger regn ÄN i allafall..

Nu väntar jag bara på att det ska dimpa ner ett brev i brevlådan om op. Mätte mej i förrgår, hade då minskat 10 cm i midjan. Och enligt MIN våg gått ner 11 kg. Så jäkla skönt :o)

Jag jobbar om dagarna, trivs som fisken i vattnet, i allafall med de 3 som är fast anställda på museet...

Just nu väntar jag på att kl ska gå. den är NU 07,09 ska väcka Kim ca 7,30 sen straxt efter det tar jag cykeln och åker..

Har inga nyheter om Jimmie heller. *suck*

Torsdag

Torsdag idag, och jag är ledig. Ska på möte kl 12,00, det är jag å Kim som ska på det. Sen kl 13,23 :o) Så ska jag till Kirurgen, och då får jag veta om det blir en större operation i skinkan, eller hur det blir, men jag hoppas att jag kan göra mag-operationen först.. Håll tummarna...

Igår så ringde Jimmie till mej, faaaan va kul det var att prata med honom,, det var ju ett tag sen nu.. Mammas bebis :o)

RSS 2.0