KUL !!!

Gissa om jag hade kul i Lördags. (11/6-11)  Jag var på dejt :o) Me Affe, han ville bjuda på picasso, när jag kom dit på utsatt tid kl 19,00 så hade han inte kommit än, så Ragge bjöd på en cider i väntan på Affe.
Han gök upp strax innan 19,00.. Vi ringde efter Marita, för Ragge ville det, så han bjöd henne på öl, sen va vi i gång. Å SATAN så kul jag hade, ja de andra hade ju såklart kul de me, men det var sååå länge sen det hände nå riktigt kul, det kommer jag leva på länge :o)

Men annars då? Ja ni, händer inte mycke alls. Men så är de..

Nej ni får ha de bra. bye..

Sommar.

Måndag idag & jag är ledig, Sveriges national dag.. 5-e dagen som jag är ledig. 
Har väl inte gjort nå särskilt de dagarna. Jo i Förrgår var jag på Picasso, Verona & resten av gänget från Munkarboda var där. Riktigt kul var de.

I Fredags var Affe Fraktman här å fikade, Han är ju lika galen som alltid :o)

Denna vecka som kommer, så ska Jimmie till Sundsvall, sista veckan nu. Skönt att det snart är över..

Igår gjorde jag fasen inte annat än åt alltså. Kära nån... Lite men ofta. Jaja så kan de vara ibland.. Drabbar ju bara mej :oD  & så drack jag en massa kaffe, var till å me nere hos Jenny å drack..

Sent igår kväll så blev jag sugen på en promenad, typ vid 21,30 men ville inte gå själv, så jag frågade Marita, men hon hade gått å lagt sej, så jag stannade inne.. Va dumt, va faaan jag kunde ju knallat iväg själv...

Jobb imorrn då, blir nog att klippa gräs tror jag.. OM det inte börjat regna såklart.. Jobbar ju Pelle, en kul snubbe. Aldrig en tråkig stund Haha...

 Grattis Sverige idag...

Nej hörreni, Ha en bra dag.. Bye bye...



RSS 2.0