Tvättat

Japp har haft tvättstugan idag, såååå jobbigt i värmen, å ett jäkla löpande i trappen, jag bor ju högst upp med. *pust* Mina knän är snart helt slut, för att inte tala om fötterna..

Nu ikväll har jag å Marita varit till Jane å druckit lite kaffe å snackat lite, åkte på att klippa både Frida å Jane med *L*
Nu är det dax att sussa lite, bye bye

Suck

Å jag som bara väntade på åskan igår, men inte kom den hit inte. Så nu är jag besviken.
Vad händer idag då? Ja jag har inte en aning, behöver städa undan här, så de blir kanske så...

Kurs

Så nu är handledarkursen avklarad, snart dax att köra bil ujujuj.....
Varmt så in i bomben har det varit idag me. *pust*  Men man ska väl inte gnälla, inte så mycke i allafall..
Nu sitter jag å väntar på att åskan ska sätta igång här, sååå mysigt..



JAA JIPPIII ÄNTLIGEN

Så kom åskan till byn, som jag längtat efter den *L* Å jag var vaken till å me, det ni.. Annars när det blir sånt väder, så brukar detvara på natten, å då sover jag som i coma å missar det.
Jag satt ute på ballen å löste korsord när det höll på. Samtidigt som jag skulle skriva ordet Öste, så small det till som bara FAAN så mitt Ö blev bara en klut i korsordet, jäklar va rädd jag blev :o) Men det gööör inget, det va ju så härligt väder..

BYE BYE

Jahaja

Söndag morgon å alla bara sover, Tobbe sover i tv-rummet, med fötterna utanför sängen haha den är lite för kort för han tror jag minsann..
Jag kom inte i säng förrens kl va typ 02,30 å kanske senare ändå. Ungar kom ju på att de skulle äta pizza mitt i natten, Emelie kom hon me, sen ramla Lillen å En kille till in här, men efter mycke om å men, så försvann de, å jag kunde lägga mej. Han bara kaska huvet på kudden, så ringde det på dörren, Lillen hade glömt sina nycklar här.

Fredrik Strand va grym att lyssna på. jäklar säger jag bara. jag blev typ lämnad själv på P-ryggen, alla bara försvann, Rickard kom fram ett par ggr å frågade efter Marita bara.. Så jag blev stående å tala med Sonia å hennes vänner, det var tevligt..Allra bäst va när vår vän Vaktis (Anders) ville hångla med Sonia HAHA, va hon yla...

Tack

Hallå där ute i cyberskiten..  Lördag idag, snart dax att lösa krysset me Ingemar. Tror han är sliten idag, tror det bara va jag å Emelie som va nyktra igår Haha..
Bluesen började ju igår, alltid kul.. Men jag hade bestämt att vara nykter på Fredagen å så festa på Lördagen, idag alltså, å så får det bli,

Men först krysset kl 10,00 sen när det är slut, så ska jag ut å snacka med Ann-Britt å sen greja lite. För kl 13,00 ska vi äta ute på gården. Trevligt...

Ruggaaaaan!!! Är du vaken????

Mummel mummel Fnys

Jäkla skit, Igår kväll så hade jag tråkigt, Kim å Ante va hem hit, sen skulle de ner till bårbryggorna å kolla när de åkte jetski, så jag tog en promenad dit efter att jag ätit en pizza. när jag väl kom dit, ja då var det ingen kvar, så jag gick en sväng istället, det va ju så skönt ute då..

MEEEN idag får jag lida för det. AJAJAJ Ont i ryggen å fötterna som fan, Jag blir så jävla less, ska man inte kunna göra ett jävla skit???? NEJ NU ÄR JAG FÖRBANNAD, KAN IGEN DÅ, SKA VI SLÅSS?? Haha  Nee ska kolla lite bloggar, men jag misstänker att det INTE är många som uppdaterat Hmmm  *L*

Jaha

Jaha så var det Torsdag idag då, va veckorna går fort...
Igår ja då kom Daniel å fikade, alltid trevligt när han dyker upp, hmmm undrar om jag skrev det igår??? Men men i allafall, Marita var här å fikade me, så jag, Daniel å Marita satt å snackade lite på ballen.
Städade gjorde jag på em, fast det VET jag att jag skrev igår, lite tjatig är jag nog haha..
Vad händer idag då?? ja inte vet jag, de blir väl en överaskning. Kim å John ligger å sover å de kommer väl göra fram till em..

Så därja

Nu så har jag städat klart, dammat, dammsugit å torkat golv, Guuud så dutti jag är då... Men jag kom på att jag måste ju laga mat me, Fy va tråkigt..

Bilar

Tvättstugan igår, å snacka om att det gick smidigt å fort att tvätta, så skulle det alltid vara..
men men, straxt efter kl 17,00 åkte vi der till Prästryggen å kollade på en massa bilar och åt köttbullsmacka. Niger och tackar för den..När kl va ca 20,00 så åkte vi alla en vända på byn.
Därefter åkte vi ut till Rickards garage å bytte bil, Rickard har ju köpt en ny, en blå Saab 95 (tror jag) Combi.. å jag höll på att bli strypt, skulle behöva ha en bilkudde i den bilen OM jag får åka med nån mer gång i den Haha..

Visste du att det finns vissa som har SÅ tråkigt på morgonen att de kokar risgrynsgröt?? JAG vet en i allafall.. Men det är inte jag...

Sol

Wow kors i taket, solen skiner idag, så det fina vädret är kanske på gång nu då.
Idag kl 16,00 har jag tvättstugan, har tagit bort mina sängkläder för de måste tvättas... Sen ikväll är det bilcafe på P-ryggen, jag å Marita har talat om att gå dit....Återkommer senare igen...

Svammel

Ja idag blev det lite svammel, Haha.. Jo så här va de, De kom 2 snubbar hit för att fixa me elementen, så en va i mitt rum å en i storarummet. Jag satt i fotöljen, då kolla jag till på soffan å såg att det låg en pistol där (soft airgun) Då kom jag på me att det låg ju en likadan i mitt rum på en stol.
Så jag tänkte att det är ju bäst att ta bort den, för de ser ju verkliga ut, å jag vill ju inte att polisen står här rätt va de e. så jag gick in för att ta den i mitt rum, å naturligtvis skulle jag ju börja förklara för snubben att den inte va riktigt osv.. de blev bara svammel å han bara skrattade *L* Ja så tokigt de kan bli. HAHA

HUR KUNDE JAG GLÖMMA??

Ojoj har ju glömt att gratta min systerdotter här, Hon gick ju sta å gifte sej igår, GRATTIS Sara å Anders...


Här är en bild på Anders och Sara...   :o)



ojoj

O´boy vilket vackert väder, solen.... Nej den skiner inte. Men HALLÅÅÅ!! Jag sov ända till kl 10,30 idag. De va de värsta.

Jaja Men jäklar de va kul igår, flängde runt i Askersund, sen drog vi till Nora, å där missade vi allt de braiga *L*
Det var jag, Claesson, Marita, Rickard, Emelie å Gutten. Emelie blir ju galen när hon dricker HAHA, men rolig. går inte in på detaljer, ujuj..
När vi välkom till Nora så träffa jag Larsa Bla, det var ju kul att träffa han när han va på bra humör.. Barbro å Tord var där me.. Sen syrran å Frövi folket.. Ja de va mycke folk..
Visst ja I Askersund så såg jag Camilla, jäklar va kul, visst jag talar me henne på MSN ibland, men de e ju inte samma sak alls.
Jennie hade en jobbig kväll, lite struligt me pungen hennes, hoppas de löser sej, på ett eller annat sätt.. Jimmie han va chaffis åt syrran,  Nej nu ska jag gå, kanske återkommer sen..

Askersund

jaha så var det Lördag idag då, Vi ska ut å flänga.
Först till Askersund, sen till Nora. Hoppas det blir kul.. det är jag, Marita, Rickard, Emelie, Lasse C och Andreas (tror jag de va) som ska iväg...

Inatt vid ca 00,10 tiden så messade Kim, Så jag rinde upp han, sen fick jag tala med en Polis hon hette Fanny *L*  Jaja inte första gången jag talar med en polis mitt i natten, Hmmm börjar bli en vana... Vill du veta vad det handla de om??? Klart du vill, men det tänker jag inte skriva här just nu i allafall.. haha




Dagen idag..

Det som händer idag var bara trevligt, Först så va Marita här å fika, lagom när hon gått hem, så ropade Py på MSN, å ville komma å fika, så hon å grabbarna dök upp, Straxt efter det så dök Jimmie upp me, å sen Emelie med,så det var fullt på ballen här..

Jimmie stannade hela dagen, trevligt, för det händer inte ofta. Men han är ju sjukskriven nu, han skadade ju foten på fotbollsträningen i Måndags (tror jag det var) 

Nu ikväll har grannen under mej fest, å käranån va det dunkar där nerifrån, det spelar egentligen inte högt, men basen bara DÅNAR, ujujuj.. Hoppas de sänker den snart...Nu är kl 22,23 så det är dax att lägga sej nu, för att glo på tv.. bye byee

Fredag idag.

Jaha ja igår hände de inte så mycke. Jo jag var med Marita å Rickard till biltema, där köpte jag en häftpistol. Så nu har jag klätt om mina köksstolar.
Sen kom Jennie å Tobbe hit strax för 21,00 igår kväll, de bjöd på pizza. snällt va? *L*
Idag vet jag inte än vad som händer..

Tomat och synkoll

JIPPIIII idag hittade jag en liten liten tomat på min planta, va roligt *L* Marita har fler tomater än jag har, men vi kommer nog ifatt ...

Idag ÄNTLIGEN ska jag kolla ögonen inför mitt körkort. Sen ska det väl rulla på hoppas jag, Å Jag hoppas Annica har starka nerver, för det är ju henne jag ska köra med, Syrran VÄRGRAR, hmmm undrar varför. Då när jag fyllde å insåg att jag skulle få ta körkort, så vägrade alla att låta mej köra me dom, Utom Tofflan då, men han får jag ändå inte köra med, han har ju varit av me sitt körkort..

Nej nu ska jag börja på att göra mej iordning. Bye bye

Tjat tjat tjat

Just nu håller jag på att tjata på Kim, så han kliver upp nån gång.. Jisses.. Men men,
I Allafall så har jag nu hittat bilen jag vill han, när jag väl får körkort, Om det nu inte kan bli en Bubbla cab, Lila metallic *L* Här är en bild på den..


Som vanligt...

Nu är allt som vanligt igen, Kim är hemma från Spanien, där hade han å de andra i laget kanonkul och skönt..
Jag har haft tvättstugan idag, det var en hel del tvätt efter Kim kan jag säga..
Jimmie var hem ihit en sväng, han va hungrig, så jag fick göra mat åt han, Sen kom Jennie å Tobbe me. Å bror dök upp å hade Tyson med sej, Jag å Tyson dansade loss här en sväng haha..

Vid 20,00 gick jag upp till Marita en sväng, tog lite kaffe å gick him kl 21,00 ca.. Nu ska jag kolla klart på CSI... bye bye 
Visst ja, Imorgon ska Kim på magnetröntgen på USÖ....


Arboga

En helt  vanlig Fredag idag då, Var å hälsade på Jane idag, man får passa på när hon väl är hemma, de e ju inte SÅ ofta *L* Jag å Marita åkte sen med Jane till Örebvro för att hämta Steve.
När jag kom hem sen så såg jag att Kim varit online på MSN, å de missade jag *snyft*
Men lite efter kl 16,00 så loggade han in igen, så de va bara att kasta sej på mobilen å ringa Lisa, så hon loggade in där, så hon me kunde tala med han.. Jag fick se hur han såg i rastaflätor me, häftigt värre *L*
Vid typ 17,00 ca så ringde Rickard å fråga om jag skulle me rill Mac Donalds, å ville jag ju. Men jag trodde ju att vi skulle till Örebro, men han åkte ju åt fel håll. Vi skulle visst till Arboga *L* Nu är jag hemma igen å kl är snart 21,00 å då ska jag kolla på film, bye bye...


Inte nå..

Jag har egentligen inte nå att skriva om just nu. Kan ju tala om att kim å hans lag åkte ur cupen idag, så imorgon har de en ledig dag i Spanien, som de nog kommer tillbringa på stranden..
Men nu lämnar jag bloggen för idag, å lämnar en låt som ni kan lyssna på, *L*


Spanien

Obo`y vet nu att Kim gjort rastaflätor där borta i Spanien **L*  Kära nån... jaja nu ser hanju bollen när den kommer...
Har koll på att de har det kanon bra där borta, och att Jimmie är avis på Kim, inte alla som får åka till Spanien å spela fotboll..

Inte mycket..


Jahaa ja här händer det inte mycket, jag tar det ganska lugnt.
Man får passa på när man är själv. Fast de e klart, helt själv är jag inte just nu. Jennie kom hit igår, Hon skulle med Hanna ut å köra tidningar så nu ligger hon å sover i Kims rum.

Marita har varit här å fikat, å hon har nyss knallat hem.. vad som ska hända idag vet jag inte än...

Söndag..

Jaha så var det Söndag nu då. I Fredags så åkte Kim iväg till Spanien, å han hade ju en LÅNG resa framför sej,det skulle ta ca 35 timmar, men det tog ca 39 timmar. Men de kom fram till slut.

På kvällen var jag till Västerås med Marita, Rickard, Andrea,Peter å Tommie. det va jättekul, har ju inte varit iväg på nå kul på såååå länge..

Igår var jag på kalas, Jennie fyllde ju 20 å Jimmie 22. så vi träffades hemma hos Jennie å Tobbe..
På kvällen åkte jag med Tobbe å Viktor till Västerås å kollade, å jösses den där Tobbe han kör fort han ujujuj....Vi kom fram på 5 röda å hem lika fort haha...

Idag har jag städat här, men har inte dammsugit ännu, men de kan jag göra imorgon.

Fick mess från Kim för en stund sen, han hade det så bra så och varmt har de me. han var på väg till poolen när han messade...

Håret..

Japp idag har jag klippt av mej håret, va skönt, Ja alltså inte jättekort, men ändå kort, hajjar du???

Hade tvättstugan idag me, var ju tvungen att tvätta upp alla kläder, så vi kan packa imorgon åt Kim.. Du vet, han åker ju till Spanien.. 
Ingemar gav kim 20 euro att ta med på resan, det var snällt, å farmor birgitta ska också bidra med pengar..*L*

Visst ja, jag snacka ju om att jag klippt mej, Marita har me klippt av sej hårte, å det blev skitbra, hon är lite missnöjd, men va faaan hon är ju inte van med kort hår, hon vänjer sej...

Gick ut en sväng förut, för ungdomarna spelade kubb, jag å Marita va me en sväng å spelade med...

Nej nu är det läggdax, Natti natti..

RSS 2.0