Marieberg

Nu har jag varit med Jennie å Tobbe till Marieberg, köpte presenter där.. Fick en keps av Jennie..
Tobbe var in på jula å köpte en fläkt som Kim ska ha med sej till Spanien..

Mmm jag vet...

Hmm jag vet, jag har inte bloggat på 3 dagar nu, Men jag har just inget att skriva om, händer ju inte mycket. Jo jag har fått nya grannar. *L*
ojoj snart åker Kim till Spanien, han drar på fredag morgon kkl 7,30 det tar 1½ dygn att bussa dit..

Visst ja, jag var barnvakt åt Filip igår, han sov här.. Tofflan dök upp redan vid 9.. Å Marita komi samma veva å fikade.
På em var Verona,Elin å Dennis här en sväng.. Hade sen tråkigt så jag knallade upp till Marita, men hon va inte hemma, Andrea var å fiskade å så dratta hon i vattnet, så Marita å Rickard var tvungna att åka med torra kläder åt henne Hahaha

Gud så dumt..

Hej hopp,Vad har hänt idag då? Hmmm nja inte nå särskilt.
Kim har varit å hjälpt morfar,marita va här å fikade på fm.. På em var jag ner till banken å beställde euro åt kim, så nu e de gjort.
Fick nå tokryck här nu ikväll, fick för mej att jag skulle bara bullar, så nu väntar jag på att de ska jäsa klart så jag kan sätta in dom i ugnen..

Imorgon bär det av till Västerås med Marita å gänget, vi ska hämta lite möbler, så vi ska inte partaja nå inte, Men nu är de fanimej dax att jag gör nå kul snart. Kunde va kul att åka till V-ås på Power Meet. men vi får se om jag kan komma iväg....

I går

Igår var jag på det sista f-mötet med fotbollen innan de drar iväg till Spanien, Nu är det bara att vänta på att det är dax då.
Idag har jag städat, dammat, dammsugit å torkat golv, tvi va tråkigt. Kim är till morfar å hjälper honom att få ordning på gården.

Fikade här på morgonenmed Marita.

Iförrgår var Py här å fikade, det var ett tag sen vi fikade ihop. alltid kul när hon dyker upp...

Regn

Ja det blev ju midsommar fast de regnade, Vi grillade uppe hos Marita istället för att göra det ute. På em kom Jimmie å Ellie, de åt å sen sattvi å bara pratade, på kvällskvisten åkte de, för de skulle på en fest.
Kim drog ut, å jag blev sittade här hemma själv, lite tråkigt men ändå ganska skönt med..


Idag har jag inte gjort nå just, bara tagit det lugnt, Lagat mat å diskat, tvättade en maskin tvätt med. Nu sitter jag å kollar på Cold case på kanal 5. sen är de inte länge kvar tills det är sovdax..  bye bye

Midsommarafton

Japp midsommarafton idag då, vi ska grilla ute på gården OM vädret tillåter de. Jimmie å Elli ska visst komma idag, men vet inte när, kanske på dagen eller till kvällen, å de skulle kanske sova här, vi får se...

Å vad jag önskar jag hade lite tur i livet, tycker bara det är motgångar hela tiden, Nej det har inte hänt nåt, bara känner för lite tur. Vill att mina fötter ska bli bra så man kan jobba tex, de vore väl inte så dumt.

Sara... En låt till dej att lyssna på, du som är så full av kärlek..  :o)

Dagen innan

Ingen sovmorgon idag heller, fast vaknade inte lika tidigt som igår, Klev upp id 07,00ca, kollade tidningar å lite bloggar, Sen upp till Marita å drack kaffe.
Jag åkte med Marita å Rickard å Andrea till ICA Maxi i Örebro å handlade lite, efter det så åt vi på Max, Tack tack.

Jennie å Tobbe dök upp här vid 19,30 tiden ca. Kul. de hade lite bullar med sej och lakrisal, mmmmums... Nu sitter jag å väntar på att Kim ska dyka upp, har inte sett han på hela dagen, för han sov ju hos Lisa inatt, som vanligt.. Det är dagen innan midsommar afton idag me...*L*

Ottan

Kära nån, varför i hela friden ska jag tvunget vakna SÅ tidigt, ja klockan va inte ens 06,30 jag vaknade före de..
Lika bra att kliva upp, att somna om är de inte tal om. Han läst lite tidningar nu å lite bloggar. Å Marita har äntligen skrivit lite nu igen, DE VA PÅ TIDEN DU!!

Just nu sitter jag å kollar på Så funkar det. så nu vet jag hur man gör tex Badkar, helikoptrar och öl *L* ja visst ja Tandpetare med...

Tvätteriet

Japp, jag hade tvättstugan i morse kl 07,00. Jag va klar ca 09,00 så de va ju skönt. Marita tog över min tvätttid, Så hon fick lite rena kläder.
Gick till ICA när det regnade som värst, tur det finns paraplyn..På ICA träffade jag Kalle Asp å hans sambo.

Har inte gjort så mycket idag, mer än de vanliga dagliga köret...


Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!"

Mummel mummel

Kära nån, jag satt å kollade lite på outsiders idag, Men va faaan då, en del fruntimmer är ju inte kloka. Men men de verkar ha valt att leva så, Men de skulle jag ALDRIG gå me på, Var tvungen att sluta titta till slut, blev bara irriterad..




Åska

Japp idag har de åskat ute, JIPPIII!! Tycker om de.. Marita va hit å fika på fm, sen dök Jane upp me. Vi satt å snacka på ballen. Trevligt, för det är inte ofta Jane har dit me oss längre..
Efter ett tag dök Emelie upp, jag Ruggan å Emelie satte oss i soffan å lyssnade på åskan. Sen gick Marita hem, hon skulle diska å dona lite, så då dök Lillen upp en sväng istället. Jag har inte fått nå gjort här idag...Men va gör de.. Jag hinner ju me allt ändå.....

Arg

Tänk att man kan bli så arg av att läsa någons blogg, jag trodde vi levde i ett mordänt samhälle, där lärare INTE mobbade barn, men ack så fel. Fy faaaan..!!!!!!!!!

Söndag fm.

Jaha så var det Söndag nu då, Kollade på fotboll igår med Emelie, Sverige förlorade med 2-1 som Emelie trodde, så nu är jag skyldig henne 10 kr *L*
Ingemar har varit på Åland HAHA å när han kom hem igår, så va han i FIIIIN form hmmm, han kom upp hit en stund, Jag tror aldrig jag sett han så pass full. haha...
Idag har jag inte hunnit så mycket än, bara glott på tv lite å sen duschat. har ropat på Marita på MSN, men hon svarar inte, Undrar om hon somnat om här på morgonen..

Sommarlov

Nu så, Nu har Kim sommarlov, men han ska jobba på Måndag hos min far, så han får lite pengar med sej till Spanien.
Igår blev det int nå bloggande, missade de. Var med Ingemar till Linde å kollade påp karnevalen, alltid lika kul.
Hämtade Kims pass me, så nu är de avklat.
redde upp lite me Pelle också...

Nu håller jag på me mat här, en kycklingryta blir de, med minimajs å bambuskott i.. Yammi..

Elvis

Idag äntligen fick jag upp lite tavlor här, Jimmies Elvis tavla har jag hängt upp i "lilla" hallen, de blev så bra. Flyttat en lampa eller två lampor har jag flyttat på, satte upp min "smink spegel" på toa. Sen var jag tvungen att avsluta för att promenera ner till Fröjevi å kolla när lärarna spelade mot 9-orna.
Sen kom Jennie å Tobbe hit,Jennie hade med sej marsipan som Anette skulle ha till en tårta. Nu är jag själv hemma igen, Kim är som vanigt hos Lisa..En passande låt kanske *L*
 

Storm

Kära  nån vad det blåser ute, rena stormen ju.
Nåja idag har de varit kontejner här på gården, såäntligen fick jag iväg min låda som stog i hallen, + att vi böt dataskärm å kastade den svarta vi hade. Jennie har sovit här inatt, men nu har hon åkt hem..  Kanske kletar dit en rad eller två lite senare..

Tvätt-dag

Japp jag har tvättat idag, å jag blir så slut i mina fötter efter en sån dag, *fnys*
Var till syrran em med mor å far en sväng.

Förövrigt har jag inte gjort nå särskilt idag, va tråkig jag är *L* Men nu får du lyssna på en sommar låt.. Vassego...

Tvätt-dag

Mmmm idag har jag tvättat, det är såå jobbigt att springa i trapporna, jag är helt slut i fötterna efter en tvätt-dag.

Jag var hemma hos syrran på em  med idag. Förövrigt har jag inte gjort nå. Va tråkig jag är *L*
 

Och så lite sommar musik då..





Bada

Haha näää de e inte jag som varit å badat, de e Kim. Han var med Jimmie till Mogetorp å badade på fm, å nu är de på match, Jimmie spelar mot Nyckelby igen, å Kim tittar på.

På fm idag var Marita här, för jag har så svalt å skönt på min balle,..
en har Emelie varit här, vi har kollat på film å bara slappat, va skönt de var..  Men nu har hon gått hem en stund, så jag hoppade in i duschen...

Lite bom bom

Ja de va lite bom bom imorse, skönt med lite åska å regn, inte för att de blev så mycke bättre.
Åkte med Marita, Rickar å Peter till Ånnaboda. Rickard bjöd, de va riktigt snällt. Kul att få komma ut lite, de behövs.

När jag kom hem så tog jag hand om min disk, å medans jag diskade så vaknade Kim å Ante, fick me dom till ICA för att handla. Vi va sugna på pastasallad, lagom att äta i värmen.
Sen var jag upp till Marita strax efter 16,00.

Väl hemma igen så dök Emelie upp, vi kollade lite på tv å drack lite mer kaffe *L*, sen tog vi en varsin macka.När hon skulle hem, så ville hon ha med mej ner dit, för hon skulle sätta upp en tavla hon fick av Lillen när hon fyllde. Hon fick krokar av mej, sen satte vi upp tavlan, Å nu är jag hemma igen å bloggar. Men ska glo på tv nu.. Bye bye

4-0

Japp idag var jag på fotboll, Kim var med å Ingemar fick jag me, kändes inte så kul att åka me kalle, för han skulle åka redan kl 13,00 å matchen började kl 15,00.. Grönbo vann mot Hovsta med 4-0. Men jag tror de led som fan, de va ju såååå varmt.

Annars har de inte blivit nå gjort hemma just, man orkar ju inte i värmen..Men har nyss kommit hem från Marita, tog en kvällsfika där. 
 Kastar in en gammal slagdänga med..  

Student

Idag  tar Hanna studenten, var inte till Kvinnersta å kolla på Hanna när hon kom utfarande, sen åkte vi in till stan för att kolla på alla andra som me tagit studenten, å jisses vilket liv de va..en del hade till å e egen DJ på flaken, med mixerbord å dyligt..

Straxt efter kl 17,0 kom vi till Munkaboda, för att fira att Hanna tagit studenten, trevligt, kallskuret åt vi, sen blev det kaffe och rabarberpaj som Hanna gjort, sååå gott så.

När jag kom hem, så knallade jag upp till Marita en stund, för jag va så trött å ville inte somna FÖR tidigt, tog lite kaffe där å snackade lit.. nu är kl 22,37 å strax dax att sova..

Mor å Far

Mmmm som vanligt blev de fika ute i morse, sen blev de lite av en slappardag idag. Tog en promenad till mor å far förut, drack lite kaffe där å snacka me mor.
När jag kom hem så kom Jennie å Tobbe hit en snabbis. Kul ju..Nu sitter jag å snackar lite me Pelle på MSN, Maritas bror ni vet eller inte vet. jaja... En låt kanske jag ska sätta hit me..

Anita

Som vanligt satt vi ute å fikade i  morse, ganska så skönt innan solen börjar bränna för mycket, efter det ringde Anita å ville att jag skulle komma å fika, så jag gick dit.
Vid 14,00 ca åkte hon å jag sen till Linde, köpte ett par tofflor åt Kim, å jag fick ett par gröna "foppa" tofflor...Sen skulle hon in på bolaget, å jösses va hon handlade *L*. In en vända på Tittin me, sen bar de iväg hem. Väl hemma så snacka jag lite med Kim, sen drog han på träning å jag knallade upp till Ruggan å tog e kopp kaffe...Nu ska jag försöka att hitta på en bra låt att lägga in här...
Det får bli lite Mika..

Tvättat

Så har man haft tvättstugan idag å fått allt tvättat, så slönt.
På fm idag satt vi ute å fikade, men de va inte så bra, jag satt i solen å jag fick soleksem på armarna, uj va de kliar.

Och så en rackarns bra låt att lyssna på...


Dr...

Ville bara lägga in lite musik.. God natt..


Hot hot hot!!

Ojoj kära nån va de e varmt ute, men jag klagar inte, bara talar om de. *L*
Satt ute en stund på fm med Marita,Emelie å Filip, sen gick jag in för att ta reda på disken, hällde upp diskvatten å sen fick jag  jävulskt ont i huvet, de va bara att ta alvedon å lägga sej på soffan en stund.
Nu har jag varit å handlat, å håller på med mat nu, snart dax att äta.

Kim är iväg å åker jetski med Lisa å hennes famlij..

RSS 2.0